• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

iOS Android Mobilni telefoni/tableti general tema (vesti/glasine/sta kupiti)

Redmi note 12 pro plus je bolji od svakog novog iPhone-a u klasi :p

Bilo bi zanimljivo da li iko, ko je navikao na Apple ekosistem svojevoljno napušta isti.

Last edited:
:rolleyes:

Poenta je u tome da je rasprava bespredmetna baš kao i moj komentar jer ne postoji nov iPhone u cenovnom rangu ispod 300e

Ustvari Oppo tu radi dobar posao, ovi iz OnePlus-a samo rebrandiraju telefon sa drugim OS-om.

Nedonbog nikom Xiaomi kvalitet izrade i bloat softver, tu jedino što valja je specs to price odnos

Kvalitet izrade? Iskreno nikada nisam video problem sa njihovim kvalitetom izrade. Sada, reklame u podešavanjima su druga stvar :D

Meni se odlemio wifi chip na mi11 od pregrevanja, morao sam da menjam ploču. Problem je poznat ali oni prihvataju reklamaciju ako se desi u toku prve godine, posle ne.
Takođe na jednom starijem modelu je crkao volume down taster, ali ajd to kao,može da se desi svuda, iako mi se nije desilo ni na jednom drugom

Meni se odlemio wifi chip na mi11 od pregrevanja, morao sam da menjam ploču. Problem je poznat ali oni prihvataju reklamaciju ako se desi u toku prve godine, posle ne.
Takođe na jednom starijem modelu je crkao volume down taster, ali ajd to kao,može da se desi svuda, iako mi se nije desilo ni na jednom drugom
Bre tebe baš hoće...

Imam problem sa punjenjem fona.
Izbacuje mi poruku temperatura je preniska i blinka mi indikator za bateriju bez one munje za punjenje.

Back
Top Bottom