• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

iOS Android Mobilni telefoni/tableti general tema (vesti/glasine/sta kupiti)

1) preporučite neku korisnu aplikaciju (mp3 muzika, knjige, skeniranje dokumenata i sl)

Ja koristim Musicolet za mp3, meni savršeno radi posao. U pitanju je mp3 plejer koji pušta isključivo lokalne fajlove, nema opcije za streaming muzike i slično.

Koja je razlika između Galaxy A13 i A14?

I da li je A23 osetno bolji od njih iako je stariji od A14 za koji vidim da je godinu dana noviji?

Gledao sam i ja compare na gsm areni ali mi ne daje punu sliku, pogotovo ne kapiram razliku između A13 i A14.

Ja gledam za ćaleta baš tipa a34 ili a54, skoro da nema razlike sa pređašnjim verzijama.

Nikad ja nisam rekao da moze kuca da se uzme za 1000e, vec da su jedino kuca i kola stvari koje bi kupio preko 1000e.

Nikad ja nisam rekao da moze kuca da se uzme za 1000e, vec da su jedino kuca i kola stvari koje bi kupio preko 1000e.
Šta se odma' primaš, zezam se. ;) Za te dve stvari svakako moraš da izdvojiš puno hiljada evra (pogotovo za ovu prvu) da bi ih kupio.

Ja mislim da su sasvim upotrebljiva polovna kola od par hiljada evra, koja su pre par godina bila 1000e, ali kako je sve poskupelo...

Back
Top Bottom