Odokativno mislim da je za 4 godine moguce.Da li ćemo stvarno dobiti već Steam Deck 3 do 2027?
polovni 1+1Šta je trenutno best buy za 350-400eur?
Prioritet kamera.
pošto sam 4 godine na Spotify, ne mogu ti nažalost ništa preporučiti za mp3, ali kapiram da je bilo koja app dobra, isti je to sve đavo.1) preporučite neku korisnu aplikaciju (mp3 muzika, knjige, skeniranje dokumenata i sl)
da, ja tako radim. samo što na telefonu skeniram dloads folder i knjige se tako pojave, nema nikakvog reuploada nakon što ih skineš sa maila2) ovde sve radi preko clouda? Recimo pošaljem sebi mejlom par knjiga, skinem ih u downloads folder i koliko vidim on mora opet da ih uploaduje da bi mogao da ih čitam na telefonu? Play Books je u pitanju.
nisam zahtevan audiofil i sluške koristim najviše za podcaste i muziku retko, na @rodilo preporuku sam upravo kupio ove sa alija, javljam utiske kada stignuPošto ima samo USB C moram da nabavim i neke bt bubice. Vrede li šta ove jeftinije sa Alija ili da pljunem stotinjak evra za nešto iole dobro. Slušam uglavnom podkaste u busu i povremeno mi treba za telefoniranje kad hoću da imam slobodne obe ruke.
Pošto ima samo USB C moram da nabavim i neke bt bubice.
To je verovatno Google Photos, nisi reko koji mob koristis, ali mislim da svaki, osim Pixela, ima i neku svoju aplikaciju za slike (galeriju), pa pogledaj sta sve imas vec instalirano na mobu od aplikacija i vidi dal ti ta odgovara vise od Google Photos ili skini neku iz prodavnice sa najvise preuzimanja i najboljom ocenom...3) Najviše problema imam sa fotografijama. Aplikacija Photos: sve mi uploaduje, dok sam se snašao da to prekinem već mi je bio pun google disk, stiže sto upozorenja i reklama da zakupim više... kad sam obrisao na cloudu da oslobodim prostor kako bih mogao makar mejlove da primam, on mi obrisao i sa telefona... srećom sve sam unapred bekapovao.
opcija za sken foldera? da, trebalo bi da svaka app za knjige/stripove ima to kako bi pohranila podatke u sebeTo je opcija u Play Books?
@Revan Da, ali imam one apple-ove sa ligtning priključkom...
Ne prenosi zvuk.