• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

iOS Android Mobilni telefoni/tableti general tema (vesti/glasine/sta kupiti)

Instaliraj apk, uzasni su romovi na tim cajna multimedijama. Odavno sam auto sa jednom takvom poklonio ali se secam da se instaliralo sve zauvek. Mozda da probas update google servisa isto rucno apk-om.

Sent from my Galaxy Z Flip 4 using Tapatalk

Uspeo sam preko apk-a da instaliram Spotify tako da neću više nikada morati da se smaram sa smišljanjem šta od muzike da prebacim za auto. :)

Nego Google Play Stpre nije hteo da se instalira, izbaci "There was a problem parsing this package."
Nije da mi je bitan Play Store nešto ali ako ima neka fora mogao bih da updateujem i njega čisto da se nađe.

Dogo telefon od po' kile :D

Moj ortak je kupio Uniherz Tank kada je bio jeftiniji u pretprodaji i eksremno je zadovoljan. Uopšte mu ne smeta što ima skoro 600 grama, glup zvučnik itd. Bitno mu je da je pouzdan i da baterija drži nedelju dana lagano.

Last edited:
Je l' ima neko možda preporuku za Android aplikaciju za hvatanje beleški? Planiram da uzmem Galaxy Tab S8 ovih dana pa da se pripremim unapred. ''Problem'' je što bi hteo da ta aplikacija ne bude previše basic (da nije obično pisanje već import pdf i slično) + da radi dobro na različitim sistemima (windows, browser, drugi Android uređaji) pošto mi je mobilni POCO tj ima MIUI.

Koji tablet do 200€ uzeti, prvenstveno za čitanje stripova? Merkam TCL Nxtpaper 11. Koliko vidim po utiscima, baš je napravljen za to. Čak ga i famozni Qzma hvali na sva zvona :D

I kad smo već kod stripova, koju aplikaciju koristite za čitanje istih? Ja instalirao Perfect Viewer na telefon čisto da vidim kako radi, baš old skul interfejs ima :)

Sta sam se stripova nacitao na 8' kinezu kupljenom od Igorice 🤣 . Katastrofa kvalitet ali i cena bila smesna potrajao nekoliko godina. Sad kad imam na cemu da citam kao covek nemam vremena. Nisam procitao strip ne pamtim. Poslednje sto sam koristio je isto Perfekt Viewer ali verujem da se u medjuvremenu pojavilo i boljih aplikacija.

Back
Top Bottom