• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

iOS Android Mobilni telefoni/tableti general tema (vesti/glasine/sta kupiti)

Razmišljam da obradujem sestru za rođendan novim telefonom. I ona i ja uglavnom ‘nasledimo’ stari telefon od dece. Oni se ponove na svake 2-3 godine pa nama ostave svoje stare sprave koje su počele da ‘baguju’ (a u sušini ništa im ne fali).
Trenutno koristi iP8+ koji je sestrić nemilice izrabljivao godinama (produvao zvučnik, baterija na 60%, glomazan… a onaj hrvatski prevod interfejsa i mene iP veterana zbunjuje) ali vidim da pati za samsungom.

Razmišljam se da joj uzmem a54. Pošto ne pratim ništa, je li to u redu tel? Možda neki drugi samo pod uslovom da je Samsung. Uzeo bih nešto da joj traje i da lepo radi a da ne košta dve moje plate…
Nije zahtevna: društvene mreže, fotkanje, mejl… i dosta telefoniranja.

Odlican je A54 ima ga moja snajka i malo sam ga testirao.Sve je super za te pare nema boljeg a da je Samsung.dobar ekran,brz nigde ne stuca a bas je lep i za zednsku osobu jer nije prevelik.

Odlično, hvala. Cena mu se kreće oko 400€ koliko vidim. Koleginica ima a53 i vidim kako je po celi dan zagnjurena u njega :) i to je dobar znak

Jedino ga niska cijena može napraviti uspješnim proizvodom.

Last edited:
Poslednji HTC koji sam imao je bio U11. Koliko je to bio dobar telefon u svoje vreme. I ekran i kamera su kidale.

Ima neko ideju zašto u Autu ne mogu da instaliram Spotify? Samo vrti ovako pending u krug.

Attachments

• 20230601_181022.jpg
    20230601_181022.jpg
    128.6 KB · Views: 11
Back
Top Bottom