• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

iOS Android Mobilni telefoni/tableti general tema (vesti/glasine/sta kupiti)

I dalje ne razumem sto ti je toliko bitan telephoto kad i obican zoom radi posao bar u mom slucaju kada sam ga koristio sa telefonom koji ne poseduje telephoto.ok razumem cool ti je to i dobro izgleda ali zar ces to toliko cesto koristiti?znas kako slab ti je izbor ako hoces manji mob tipa 6.1inch tu mogu da ti preporucim samo s23..sestra ima 22+ dobar mob i nije toliko veliki i glomazan..sto se iphone tice ne bih uzimao modele ispod pro verzije ali to je samo moje misljenje

Posto sam se odlucio za Samsung Galaxy S22, sto se tice reklamacije, rekli su mi ovo:

"Samsung premium modeli od prošle godine imaju Garanciju internacionalnu u svojim ovlašćenim servisima koja se potvrdjuje preko IMEI broja svakog aparata."

Jel moze neko da mi potvrdi da je ovo tacno, da je sve isto ko za iPhone i da mogu da ga reklamiram u Beogradu?

Jel moze neko da mi potvrdi da je ovo tacno, da je sve isto ko za iPhone i da mogu da ga reklamiram u Beogradu?
Koliko ja znam, na osnovu info od prošle godine iz ovlašćenog servisa - ne. Samsung telefoni nemaju internacionalnu garanciju tj. kod nas možeš reklamirati samo uređaje koji su kupljeni legalno u prodavnicama u Srbiji.

Čak i servisiranje o tvom trošku je moguće isključivo ako je ta varijanta telefona zvanično dostupna i kod nas.

Ali piši ProMobiju, pa pitaj kakav je njihov stav o servisiranju telefona kupljenih preko oglasa. Recimo, za Galaxy S23.

Da, prodavac mi je bas pomenuo Pro Mobi servis, tako da cu ih sutra nazvati, mada cudno mi je da mi samo on nudi tako usmeno, a ostali mi nude papirnu garanciju na dve godine, tako da mi je to sigurnije, pa cu sutra posetiti neku od tih kp radnjica da ih tako nazovem, i kupiti...

Da, prodavac mi je bas pomenuo Pro Mobi servis, tako da cu ih sutra nazvati, mada cudno mi je da mi samo on nudi tako usmeno, a ostali mi nude papirnu garanciju na dve godine, tako da mi je to sigurnije, pa cu sutra posetiti neku od tih kp radnjica da ih tako nazovem, i kupiti...
Ne dao bog da ti kupujes kucu ili auto,morali bi poseban forum da otvorimo

Ne dao bog da ti kupujes kucu ili auto,morali bi poseban forum da otvorimo
Sta mislis, sta se najvise isplati, Reno Clio ili Fiat Punto?
Clio je izuzetno udoban i najmanje trosi i dosta se vozi kod nas, ima da se nadju delovi, za Punto isto to vazi, jedino sto nesto vise trosi od njega i dosta je neudobniji, koji od ta dva ili neki treci?

Sta mislis, sta se najvise isplati, Reno Clio ili Fiat Punto?
Clio je izuzetno udoban i najmanje trosi i dosta se vozi kod nas, ima da se nadju delovi, za Punto isto to vazi, jedino sto nesto vise trosi od njega i dosta je neudobniji, koji od ta dva ili neki treci?
Samo Audi Q7 ili Q8 ako nemam za taj onda idem peške

Zna li neko dal ima negde kod nas da se uzmu Spigenove maske za mobilni ili generalno tako neke kvalitetnije... hteo bih da uzmem neku kvalitetnu masku za Samsung S22, dal eventualno ima neka Samsung radnja kod nas kao sto ima iStyle za Apple?
Verovatno ima u nekom shoping centru...

^ Postoje kopije Spigen maski, koje su očajnog kvaliteta. Ovo samo po preporuci od određenog prodavca.

Originalne maske za Samsung telefone drže veći lanci prodavnica, poput Gigatrona. I ProMobi je ranije imao dodatnu opremu za Samsung telefone i tablet računare.

Back
Top Bottom