2CR4ZY
Forumski Apotekar
New Samsung Galaxy S23, Galaxy S23+ leak leaves little to the imagination
The Galaxy S23 series will be unveiled on February 1.
www.gsmarena.com
Sa izuzetkom 60Hz na pojedinim modelima ima najbolji prikaz boja, kamere top (pogotovo za video), SoC isto vrhunski, plus možeš ostvariti garanciju bilo gdje na planeti. iOS je druga priča ali hardveru se malo toga može prigovoriti.ako gledamo primer iphone-a, koji je najprodavaniji, a ima sranje hardver
a za Samsung, dal moze da se ostvari garancija u Srbiji?plus možeš ostvariti garanciju bilo gdje na planeti.
Samo ako je kupljen u Srbiji.a za Samsung, dal moze da se ostvari garancija u Srbiji?
iPhone možeš ukrasti u Zimbabveu i ostvariti garanciju u Beogradu kod ovlaštenog uvoznika/servisa/resellera bez ikakvog računa.ne treba mi nikakav papir?
Možeš. Worldwide garancija na iPhone je godinu dana od aktivacije telefona. Uz to, možeš dokupiti Apple Care+ za $8-10 mesečno i produžiti tu garanciju do 24 meseca, a ujedno je učiniti važećom i za fizička oštećenja. Nijedan drugi proizvođač nema ništa slično.ono sto me zanima jeste, ako recimo uzmem iphone od kp madjara, dal mogu da ga licno reklamiram u servisu u beogradu ako je garancija preko serijskog broja, ne treba mi nikakav papir!