• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

iOS Android Mobilni telefoni/tableti general tema (vesti/glasine/sta kupiti)

ako gledamo primer iphone-a, koji je najprodavaniji, a ima sranje hardver
Sa izuzetkom 60Hz na pojedinim modelima ima najbolji prikaz boja, kamere top (pogotovo za video), SoC isto vrhunski, plus možeš ostvariti garanciju bilo gdje na planeti. iOS je druga priča ali hardveru se malo toga može prigovoriti.

pa jel to onda vazi i za iphone?

ono sto me zanima jeste, ako recimo uzmem iphone od kp madjara, dal mogu da ga licno reklamiram u servisu u beogradu ako je garancija preko serijskog broja, ne treba mi nikakav papir?

ako nije tako, onda mi nista ne znaci sto iphone mogu da reklamiram bilo gde u svetu...

ono sto me zanima jeste, ako recimo uzmem iphone od kp madjara, dal mogu da ga licno reklamiram u servisu u beogradu ako je garancija preko serijskog broja, ne treba mi nikakav papir!
Možeš. Worldwide garancija na iPhone je godinu dana od aktivacije telefona. Uz to, možeš dokupiti Apple Care+ za $8-10 mesečno i produžiti tu garanciju do 24 meseca, a ujedno je učiniti važećom i za fizička oštećenja. Nijedan drugi proizvođač nema ništa slično.

Isto važi i za Macbook, iPad, i ostale Apple uređaje. Za to im stvarno skidam kapu.

Ali, ovo je tema o Switch-u. Može mod da prebaci diskusiju u neku adekvatniju, koja se tiče Apple uređaja (ne znam da li je već ima na forumu).

Мојој баби од 78 година треба неки андроид телефон до 150 евра. Баба не уме да користи нет (једино уме да отвори јутјуб линк кад јој пошаљемо преко Вибера), нити апликације, а ни игре. Битно је да буде стабилан, да не багује и не кочи превише, и да има колико-толико коректну камеру, пошто баба воли да фотка праунуке, цвеће и остале бапске ствари. Ако неко има неки предлог, радо бих чуо. Гледао сам мало на Мобилном свету, они у тој ценовној категорији препоручују Poco M5.

pogledaj tu oglas imas razne cene i modele.sve ti je to isto/slicno sta god da kupis neces zazaliti

Da ispricam svoje iskustvo sa Pixel reklamacijom, rekli su mi da je rok 20 dana, proslo mesec dana, nije zavrseno, ne mogu da nadju delove, los transport itd, zahtevao sam pare nazad, jer su probili rok, jurio ih i na kraju mi nekako vratise pare nazad.

Za tih mesec dana, cena Pixela pala sa 590 na 530 evra, da ne pricam o stresu, sva sreca vratio mi je koliko sam i platio, 590e...

Sad cu verovatno uzeti Samsung Galaxy S22, mada obzirom da je skoro izasao S23, mozda sacekam jos malo da padne cena... i ovaj put cu ili neku jeftinu radnjicu kod nas, kao sto ima onih gde je slicna cena ko na KP, samo tipa 30e skuplje ili cu preprodavca iz Beograda, ovi iz Vojvodine mi se ne isplate...

Back
Top Bottom