• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

iOS Android Mobilni telefoni/tableti general tema (vesti/glasine/sta kupiti)

Не знам где другде да питам, па ћу овде. Наиме, синоћ је жени треснуо телефон (Redmi Note 10 Pro) на под, није се разбио, али изгледа да је рикнуо екран, на снимку можете видети како изгледа. Мораћу да га однесем у сервис али бих пре тога да извучем на комп слике, снимке и остало из меморије. Е сад, постоји ли могућност да се меморији телефона приступи на неку другу фору, пошто приступ преко екрана није могућ?

Е сад, постоји ли могућност да се меморији телефона приступи на неку другу фору, пошто приступ преко екрана није могућ?
Može na dva načina, da pomoću usb miša otključaš (nekako) telefon ili putem 'adb' komande ako je prethodno bila uključena 'usb debugging' opcija.

Može na dva načina, da pomoću usb miša otključaš (nekako) telefon ili putem 'adb' komande ako je prethodno bila uključena 'usb debugging' opcija.
Није укључена колико знам нажалост. А како ти ово делује, јел екрану нема спаса, тј. мора да се мења или је можда флет кабл испао или тако нешто? Пошто није нигде пукло ништа.

Pixel ima najbolje fotke po meni. Skoro sam uzeo iphone 13 mini, i čini mi se da moj stari pixel pravi bolje fotke, pogotovo one sa digitalnim zoomom i noćne fotke.

Video je i dalje neprejebiv na ajforu.

Pixel ima najbolje fotke po meni. Skoro sam uzeo iphone 13 mini, i čini mi se da moj stari pixel pravi bolje fotke, pogotovo one sa digitalnim zoomom i noćne fotke.

Mozda je do tebe :D

Gile akademija umetnosti fotografije
I uzeo si jeftin telefon

sta mislite, jel su cene tehnike skuplje ili jeftinije sad pred novu godinu, da uzimam sad mob ili posle 15 januara?

pixel 6 pro, na kp je 580e - 605e, ali i 1100 za postarinu, a kod nas u radnjama ima da se nadje za 630e najmanje, doduse ima i za 620e, ali ti iz nekog razloga racunaju evro 119, pa izadje ko da je 630e.
verovatno cu prvu opciju...

I ja vec neko duze vreme gledam sta bih uzeo, kontam apple cu, android mi jedino samsung ostao da mi ima smisla uzeti, a on mi treš :D
Ako roki ištvan uveze 14ku bice nesto.

Back
Top Bottom