• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

iOS Android Mobilni telefoni/tableti general tema (vesti/glasine/sta kupiti)

Kotira se kao meh za kameru apsolutno. Nisam ni ja zadovoljan tj srecan ali moze da se koristi.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Mozes ko ja da uzmes Xiaomi i stavis neki custom rom sa GCam, ako ti to nije previse zezanja...
Moj Mi A2 pravi odlicne slike, cak i def kamera, ali da, generalno Xiaomi ima losu kameru u vecini modela (ne svim)...

Gcam dosta pomaze ali ne cini cuda kao nekad pre. Konkretno sam na trenutnom primetio da su slike vrlo blizu ali gcam mnogo bolje hvata focus.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

GCam najvise za te nocne slike onda bar... uvek budu svetlije i ostrije, sa boljim bojama, bar za moj model, ali verujem da sada vise nije tolika razlika...

Za zatvoren prostor ili noć je bolje nabaviti gcam apk. Nije idealno, ali pomaže.

edit: kasniiim :LOL:

Trziste telefona je toliko sad besmisleno, da evo vec nedelju dana sto kao gledam, sve mi vise dodje da za poklon dam lovu, pa nek se ona bakce za telefon :D

Trziste telefona je toliko sad besmisleno, da evo vec nedelju dana sto kao gledam, sve mi vise dodje da za poklon dam lovu, pa nek se ona bakce za telefon :D
I ja sam u tom fazonu. Sve mi nekako bzvz postalo. :D
Inace sto se nocnih tice, mi 11 dosta dobre fotke pravi. Fotkao sam mlecni put sa njim jednom, iznenadio sam se kako je ispalo i koliko je svetla pokupio.

Update:
Ipak sam se odlucio i nasao Xiaomi poco x3 nfc, 235evrica, radnja, sve regularno. (6/128 varijanta)
Verovali ili ne Tehnomedija.
Pa sta bude, poklonu se u zube ne gleda...tako se kaze. :D

iPhone 14: $799
iPhone 14 Plus: $899

14 Pro: $999
14 Pro Max: $1099

Zanimljivi su ovi ovi safety feature-i. Problem je sto ce izgleda biti dostupni samo u USA i Kanadi. I prve dve godine besplatni, posle toga ko hoce da koristi to morace dodatno da plati. Tako da malo paradoksalno posle dve godine ako nisi platio a u nevolji si nista od spasavanja. Znam da su promili ljudi u pitanju kojima ovo zapravo moze zatrebati, ali nikad se ne zna.

U svakom slucaju korisna stvar.

Nadam se da ce i ostali veliki proizvodjaci ubaciti tu ili slicnu tehnologiju u svoje uredjaje.

Back
Top Bottom