• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

iOS Android Mobilni telefoni/tableti general tema (vesti/glasine/sta kupiti)

da, svi korisnici ajfona i galaxy s-a stoje iza tebe i potvrđuju 😂

To su izgrađeni brendovi ffs, da je prvi OnePlus koštao $500 brend bi danas bio u mnogo gorem stanju.

To su izgrađeni brendovi ffs, da je prvi OnePlus koštao $500 brend bi danas bio u mnogo gorem stanju.
porediš dva različita perioda i dve različite tržišne vrednosti, u to doba nije ni postojao telefon koji košta više od 500-600 evra...

porediš dva različita perioda i dve različite tržišne vrednosti, u to doba nije ni postojao telefon koji košta više od 500-600 evra...
Jeste ali je tada nudio Oneplus High End specifikacije (flagship killer) po puno pristupacnijim cenama.
Da su stavili top specifikacije i isli na minimalnu zaradu pa da i katem evo pokusavaju,ali ovako je obican prosek telefon koji je neproveren i kosta malcice manje

trend cena kojim je OP išao iz generacije u generaciju je dokazao da je taj model "marketinga" nerealan.

i ja bih voleo da je sve duplo jeftinije, al koga boli kurac za to...

Ja uzmem dobro ocuvan 1+ koji je svoju premijeru imao oko godinu dana ranije i miran sam, imam maltene sve sve high end po ceni od 400-450e. Tesko da cu odustajati od takvog pristupa.

Kolega na poslu mi se juce pohvalio kako je uzeo iPhone13, placace 6000 mesecno dve godine. Samo sam mu rekao "dobro je sto ne znas sta je 120hz ekran".

Baš si ga zajeb'o pošteno. Kad tvoj OnePlus završi na nekom elektronskom otpadu taj iPhone će i dalje dobivati update a novu bateriju će moći dobiti u svakom ovlaštenom servisu.

Baš si ga zajeb'o pošteno. Kad tvoj OnePlus završi na nekom elektronskom otpadu taj iPhone će i dalje dobivati update a novu bateriju će moći dobiti u svakom ovlaštenom servisu.
Updejte koji mu obaraju clock procesora...

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Da, kada ti baterija propadne nakon visegodišnjeg korištenja dobiješ malo slabije performanse, logično. Ovlašteni servis to sredi za dan, ne naručuju baterije upitnog kvaliteta sa Aliexpressa.

Znaci, ostaje na 60hz jos pola decenije. Kakvo uzivanje. :P

Kao što ima nesrećnika koji ‘uživaju’ pola decenije na 1080Ti bez RTX-a…

:D

Kod svake generacaije konzola uvek mi se nekako desi da prve dve godine se vise igram na konzoli, dok ne izadje PC hardver koji je drasticno jaci od konzola. Ovaj put sam hteo da uzmem jaci GPU ranije, ali cene su bile van svake pameti.

Back
Top Bottom