• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

iOS Android Mobilni telefoni/tableti general tema (vesti/glasine/sta kupiti)

Jel vredi ovih 90 somica sto je u domacim radnjama za S22? Uzeleo sam se novog telefona, imam vec mi9 jake 3 godine pa me smorio

Jel vredi ovih 90 somica sto je u domacim radnjama za S22? Uzeleo sam se novog telefona, imam vec mi9 jake 3 godine pa me smorio
Po meni sigurno ne vredi kada već imaš Xiaomi flagship iako je star 3 godine, ako baterija i dalje drži OK ili može da se uspešno zameni za bolju. Isto bih napisao i da imaš flagship drugog proizvođača star 3 godine. Šta bi drugačije dobio osim malo drugačijeg UI-a a izgubio bi 90k koje možeš da potrošiš na hiljade boljih načina?

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Po meni sigurno ne vredi kada već imaš Xiaomi flagship iako je star 3 godine, ako baterija i dalje drži OK ili može da se uspešno zameni za bolju. Isto bih napisao i da imaš flagship drugog proizvođača star 3 godine. Šta bi drugačije dobio osim malo drugačijeg UI-a a izgubio bi 90k koje možeš da potrošiš na hiljade boljih načina?

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
U pravu si, razmisljao sam i o tome sto ti kazes ali uvek ima ono kad te svrbi da upgrejdujes a ne dobijas skoro nista XD
Ovaj mi9 i dalje drzi dobro sto se tice baterije.. ma ostace bar jos 2 god kod mene vidim ja XD

U pravu si, razmisljao sam i o tome sto ti kazes ali uvek ima ono kad te svrbi da upgrejdujes a ne dobijas skoro nista XD
Ovaj mi9 i dalje drzi dobro sto se tice baterije.. ma ostace bar jos 2 god kod mene vidim ja XD
Ustedeo ti simke soma evra

Šta da pazarim za nekih 300-350eur?

Bitno mi je da je dual SIM i da je to ok softverski rešeno. Prelazim sa S8+ pošto mi se smučilo da nosim 2 telefona.

Hvala, deluje baš kao best buy. Verovatno ću njega.

Postoji li neka manja alternativa? I S8+ mi je malo prevelik pa sam razmišljao da pređem na nešto malo manje.

Do istog zakljucka sam dosao juce kada sam trazio modele u tom cenovnom rangu. Targetiram model sa 8 GB RAMa.

Zasluzio sam odmor od kineskih senzora.😄

Ubeđen sam potpuno al' dajte i neku manju alternativu. Ima li smisla Galaxy S10e?

I ja gonim A52 (standard verzija 6/128) od maja meseca i sve u svemu zadovoljan sam, fino radi telefon.

Back
Top Bottom