Jeli ti dosao Update ili ako neko hoce betu
OnePlus Community
Introducing our new OnePlus Community experience, with a completely revamped structure, built from the ground-up.
forums.oneplus.com
Jeli ti dosao Update ili ako neko hoce betu
mora da se prijaviš za betuJeli ti dosao Update ili ako neko hoce betu
Ima li sta zanimljivo u toj 12ici?ma jebe se i meni za betu, nego što to znači da stiže 12tica definitivno
Po meni sigurno ne vredi kada već imaš Xiaomi flagship iako je star 3 godine, ako baterija i dalje drži OK ili može da se uspešno zameni za bolju. Isto bih napisao i da imaš flagship drugog proizvođača star 3 godine. Šta bi drugačije dobio osim malo drugačijeg UI-a a izgubio bi 90k koje možeš da potrošiš na hiljade boljih načina?Jel vredi ovih 90 somica sto je u domacim radnjama za S22? Uzeleo sam se novog telefona, imam vec mi9 jake 3 godine pa me smorio
U pravu si, razmisljao sam i o tome sto ti kazes ali uvek ima ono kad te svrbi da upgrejdujes a ne dobijas skoro nista XDPo meni sigurno ne vredi kada već imaš Xiaomi flagship iako je star 3 godine, ako baterija i dalje drži OK ili može da se uspešno zameni za bolju. Isto bih napisao i da imaš flagship drugog proizvođača star 3 godine. Šta bi drugačije dobio osim malo drugačijeg UI-a a izgubio bi 90k koje možeš da potrošiš na hiljade boljih načina?
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Ustedeo ti simke soma evraU pravu si, razmisljao sam i o tome sto ti kazes ali uvek ima ono kad te svrbi da upgrejdujes a ne dobijas skoro nista XD
Ovaj mi9 i dalje drzi dobro sto se tice baterije.. ma ostace bar jos 2 god kod mene vidim ja XD
Simke javi se da te castim pivo i pljevuUstedeo ti simke soma evra