• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

iOS Android Mobilni telefoni/tableti general tema (vesti/glasine/sta kupiti)

Stigao mi telefon i nakon što sam uklonio fabričku zaštitnu foliju kojom je bio ceo obmotan deluje mi da postoji još jedna zaštitna folija preko ekrana.

To je sada tako standardno da telefon dođe sa preinstaliranom folijom na ekranu?

I meni je juce stigao A52 nisam primetio da ima jos koju foliju osim one koju si skinuo.

Zavisi kako koji model i proizvodjac, meni se cini da vecina dolazi sa fabrickom folijom.

Istina, uglavnom imaju fabricku foliju.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Pa vidim gore gde je rupa za kameru baš je očigledno da postoji folija i na samom dnu se na ivici malo vidi vazduh ispod folije.

Ovo mi je ekstremno značajno zbog toga što me radi OCD kad sam lepim foliju i poludim kad mi uleti prašina ispod.
Prijatno iznenađenje što se mene tiče jer nisam imao pojma da su krenuli fabrički da stavljaju, ja reko da nije prodavac bio toliko uljudan da je on zalepio.

Ja nikad ne lepim te folije, mrzim ih, samo silikonska futrola pozadi, nista vise ne treba.

Samo na suvo, samo jako. Nikakve folije, maske i slicno. Zato mi tel izgleda kao da su ga koze brstile. Ali boli me uvo, postalo mi je to fora a bio sam picajzla na kvadrat i bilo mi je nejasno kako ljudi mogu tako da ubiju fon. Pa... Sad sam jedan od njih :D

Ja sam stavio onaj coat u mobile outfitters, kontam da ima i van njih da se uzme i montira. Ja mrzim maske, nikad ne stavljam, ionako su mi ogromni telefoni i bez maske. :D

Meni mob (i tehnika generalno) je u mint stanju, iako ga koristim vec godinama, naucio sam da ga pazim, da mi ne ispada, ne volim cak ni u kaficu da ga stavim na sto (jer znam da je u 95% situacija prljav), u dzepu ga ne stavljam da se sudara sa ostalim stvarima i to je to, mada 80% vremena je u kuci, pa i to pomaze.

Ja sam stavio onaj coat u mobile outfitters, kontam da ima i van njih da se uzme i montira. Ja mrzim maske, nikad ne stavljam, ionako su mi ogromni telefoni i bez maske. :D
+1 za clear coat i mobile outfiters (y)

Providna pijacharska guma za masku i nespretno nalepljena folija od strane prodavachice ftw.

+1 za clear coat i mobile outfiters (y)
-1 od mene, brzo se pojebe i izgleda cheapo. pritom ovaj coating preko ekrana baš zapinje ispod prsta, baš loš osećaj. pričam o onom ne staklenom coatu. za stakleni još nisam overio, ali iskreno preskupi su obzirom na limitacije koje postavljaju. NOTHING SPECIAL, nillkin staklo sa aliexpressa mnogo bolje.

Postoji neki način da kad se korsiti dual sim i zovem nekoga napravim tako da imam dve call ikonice, po jednu za svaku sim karticu?
Trenutno sam podesio da kad kliknem na call svaki put me pita sa koje kartice hoču da zovem ali bi bilo super ako mogu da izbacim taj međukorak.

Ако може неки предлог, жени треба нов телефон, ценовног ранга до 250 евра, једино што је битно је да има солидну камеру (а шта би друго било битно женама :D ). За те паре претпостављам да би неки Xiaomi био коректан?

Preopruka za A52 5G kamera za taj cenovni rang je odlicna. Jedino sto malo probija budzet. Vidim da se na KP moze naci ispod 300e. Ne znam koje su cene u radnjama mada ne verujem da je jeftinji nego na KP.

Телефон за око 200 евра, који би био најбољи?

Какви су Xaomi Redmi 10 и 11? Нешто чух да Pro верзија 10 je боља од обичне и Note верзије 11, је ли истина? Генерално ме телефони уопште не интересују али мораћу сада узети себи неки.

Back
Top Bottom