• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

iOS Android Mobilni telefoni/tableti general tema (vesti/glasine/sta kupiti)

Sto strah?
Ja ga koristim vec par godina kontam, stavio da mi bude def app za yt. Super je stvar. Samo kad bi imao tako nesto za lg tv bilo bi bomba.
Управо сам сазнао да од недавно постоји ова могућност за то. Још нисам стигао да пробам, али видим на reddit-у људи кажу да ради без проблема.

Provericu, hvala.

Sent from my J9110 using Tapatalk
Ево ја инсталирах на мом тв-у и ради без грешке. Коначно сам се ослободио смарачких јутјуб реклама на свим уређајима. :)

Jel instaliras neki dodatni app za yt posle?

@Undenis @Maxa @Yuka Sakazaki Ne bi bilo lose da moderacija prebaci ove postove u neku prikladniju temu.
Да, овим хаком се инсталира homebrew channel, и онда са њега инсталираш Јутјуб без add-on-ова. Само пре тога деинсталираш легалну апликацију.

И да, слажем се да се направи нова или се ових неколико постова пребаци у прикладнију тему.

Novi vanced feature koji auto preskace sponsored content i self promotion, mwa [emoji3059]

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Nepopularno mišljenje: YouTube Premium na Indiju ili Argentinu. Na Indiju za Family paket (do 6 mejl naloga, neograničen broj uređaja) izlazi oko 230din mesečno.

I meni su YT reklame dojadile, pa sam uplatio YT Premium i rešio problem. Vanced sam koristio neko vreme, ali ovako mi je bilo lakše da rešim celu porodicu i na svim uređajima (telefoni, televizori, Android boxovi).

Ima i ona fora sa Rasberijem pi sto je neko postovao ima Linus video

Pihole blokira reklame i trakcing na nivou mreže, ali ne blokira YT reklame. Imam ga podešen.
Aha,moram reci fora sa indijom nije losa,jos zbog porodice najvise.
A kako se produzava onda automatski ili moras mesec za mesec preko vpn-a

Ide onda automatski, skida sa kartice bez vpn-a. Ja sam stavio preko Argentine za cca 0.98€ mjesečno.

Aha,moram reci fora sa indijom nije losa,jos zbog porodice najvise.
A kako se produzava onda automatski ili moras mesec za mesec preko vpn-a
Mislim da trenutno nije moguće uplatiti preko Indije, neki problem sa bankama kod njih. Ali može preko Argentine, gde je trenutno nešto povoljnije - oko 180din za Family paket.

Back
Top Bottom