OnePlus Nord CE 2.ali mislim da je skuplji malo i da trenutno ga nema kod nasUbeđen sam potpuno al' dajte i neku manju alternativu. Ima li smisla Galaxy S10e?
OnePlus Nord CE 2.ali mislim da je skuplji malo i da trenutno ga nema kod nasUbeđen sam potpuno al' dajte i neku manju alternativu. Ima li smisla Galaxy S10e?
I ja sam imao na umu S10 kad sam kupovao zeni ali me ovde ubedise da ne uzimam i nisam se pokajao. Zeni je sve super a ja bih voleo da je makar malo manji ali sta je tu je.Ubeđen sam potpuno al' dajte i neku manju alternativu. Ima li smisla Galaxy S10e?
NikakoOnePlus Nord CE 2.ali mislim da je skuplji malo i da trenutno ga nema kod nas
Jedino ako mu je dobra cijena. Pored toga od manjih Androida imaš Zenfone 8 i Xperia 5 III.Ima li smisla Galaxy S10e?
Ja sam baš prešao sa S8+ na S10 pre godinu - godinu i po. S8+ mi je bio super fon ali je bio prevelik i pretežak za moje potrebe, S10 mi je taman kako treba, kamera odlična, radi brzo, jedina (neshvatljiva) mana je što su izbacili notification led.Ubeđen sam potpuno al' dajte i neku manju alternativu. Ima li smisla Galaxy S10e?
Mozda ce neko preuzeti ili ce stari nastaviti da sljaka.RIP.
Koristim ga svakodnevno godinama, nadam se da ce poziveti jos.
Tesko da ce iko preuzeti kad je projekat stao zbog pritiska Google-a.Mozda ce neko preuzeti ili ce stari nastaviti da sljaka.
Mozda rusi ili codi, ljudi bez straha.Tesko da ce iko preuzeti kad je projekat stao zbog pritiska Google-a.
Da,kod svakog telefona ima poente,25-30€ nije punoIma li poente kod A52s doplatiti 25-30eur za model od 8GB RAM-a?