• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

iOS Android Mobilni telefoni/tableti general tema (vesti/glasine/sta kupiti)

Ubeđen sam potpuno al' dajte i neku manju alternativu. Ima li smisla Galaxy S10e?
I ja sam imao na umu S10 kad sam kupovao zeni ali me ovde ubedise da ne uzimam i nisam se pokajao. Zeni je sve super a ja bih voleo da je makar malo manji ali sta je tu je.
Ovih dana merkam i S9 za klinca e to je velicina koja bi mi bila savrsena ali je sada tesko naci telefon te velicine da je aktuelan i da valja.

Ubeđen sam potpuno al' dajte i neku manju alternativu. Ima li smisla Galaxy S10e?
Ja sam baš prešao sa S8+ na S10 pre godinu - godinu i po. S8+ mi je bio super fon ali je bio prevelik i pretežak za moje potrebe, S10 mi je taman kako treba, kamera odlična, radi brzo, jedina (neshvatljiva) mana je što su izbacili notification led.

RIP.
Koristim ga svakodnevno godinama, nadam se da ce poziveti jos.

Ima li poente kod A52s doplatiti 25-30eur za model od 8GB RAM-a?

Da je druga nijansa zelene ili jaca ljubicasta, uzeo bih Samsung do sada. Najblizi sam tome da izaberem belu.

Pocophone 64 GB koristim skoro tri godine i imam slobodno tipa 5-6 GB na fonu, razmatrao sam da uzmem verziju od 128 GB i ispostavilo se da nije bilo potrebe za tim.

Ja sam baš hteo ljubičastu dok nisam video da je ona isprana lavanda ljubičasta koja mi je odvratna. I zelena bi bila sto puta bolja da je tamnija ali nekako mi je i svetlo zelena OK.

Mada ono u futroli se neće ni videti boja a spreda su svi crni.

Back
Top Bottom