Verovatno je mislio na one reklame koje su deo videa. "Kupite ovaj VPN, manscape, random mobile igra..."Користим uBlockOrigin и нема никаквог премотавања, реклама уопште нема. Нити чекања икаквог. Препорука!
uBlockOrigin уклања све. Никада нећете видјети никакву рекламу.Verovatno je mislio na one reklame koje su deo videa. "Kupite ovaj VPN, manscape, random mobile igra..."
Ovo.Nisi ga razumeo. Deo kada youtuber usred svog videa kaze nesto tipa "Ovaj video je omogucio NordVPN" i onda krene da prica pola minuta o NordVPN-u ili kojem vec sponzoru tog videa.
Mene to baš počelo da nervira, tako da je super ovaj addon. Šteta samo što većinom gledam Youtube preko mobilne aplikacije, pa imam sve reklameA dobro jbg, moraju od nečega da žive, to se uvek lako premota plus obeleže do kad traje. Dovoljno je otarasiti se YT reklama.
Pa koristi vanced app.Mene to baš počelo da nervira, tako da je super ovaj addon. Šteta samo što većinom gledam Youtube preko mobilne aplikacije, pa imam sve reklame
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Sto strah?Bilo me strah da to koristim ranije ali posle milionite Glovo reklame, upravo sam instalirao.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Ne treba, ranije mislim da je moralo. Sad radi fino i bez. Skine se menadzer za login i app za yt. Sve radi kao sat.hvala za ovo, milsio sam da treba da rutujem tel za ovako nesto.