• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

iOS Android Mobilni telefoni/tableti general tema (vesti/glasine/sta kupiti)

preporuka i za SponsorBlock for YouTube, u vecini klipova automatski premota delove sa reklamama.

Користим uBlockOrigin и нема никаквог премотавања, реклама уопште нема. Нити чекања икаквог. Препорука!

Користим uBlockOrigin и нема никаквог премотавања, реклама уопште нема. Нити чекања икаквог. Препорука!
Verovatno je mislio na one reklame koje su deo videa. "Kupite ovaj VPN, manscape, random mobile igra..."

Ovo što je voja stavio izgleda mota reklame unutar klipa (ono kad YouTuber kaže "nekoliko reči o našem sponzoru" plus mota i one delove kad Youtuberi mole za lajk i subscribe), uBlock Origin uklanja reklame koje Google postavlja tokom klipa.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Nisi ga razumeo. Deo kada youtuber usred svog videa kaze nesto tipa "Ovaj video je omogucio NordVPN" i onda krene da prica pola minuta o NordVPN-u ili kojem vec sponzoru tog videa.
Ovo.
uBlock Origin svakako koristim, ali ne premotava deo videa u kojem se neki proizvod reklamira.

Пардон, у праву сте. Нисам знао да и то могу да одраде, како ли то детектују, нарочито када 'тјубери раде оне подмукле прелазе. Онда је вријеме за још један addon. :D

Zato što je community effort koliko sam ukapirao, ljudi koji imaju add-on mogu da označe deo koji je reklama i onda valjda ako dovoljno ljudi to uradi, onda će ostalima da preskače.

A dobro jbg, moraju od nečega da žive, to se uvek lako premota plus obeleže do kad traje. Dovoljno je otarasiti se YT reklama.
Mene to baš počelo da nervira, tako da je super ovaj addon. Šteta samo što većinom gledam Youtube preko mobilne aplikacije, pa imam sve reklame :(

Mene to baš počelo da nervira, tako da je super ovaj addon. Šteta samo što većinom gledam Youtube preko mobilne aplikacije, pa imam sve reklame :(

Pa koristi vanced app.

Bilo me strah da to koristim ranije ali posle milionite Glovo reklame, upravo sam instalirao.

hvala za ovo, milsio sam da treba da rutujem tel za ovako nesto.

Ima samo neka zajebancija za Xaomi telefone, neki dodatni korak sa još nekom aplikacijom, ali nije komplikovano, mislim da su sad još više strimlajnovali to.

Back
Top Bottom