• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

iOS Android Mobilni telefoni/tableti general tema (vesti/glasine/sta kupiti)

Koji telefon uzeti do 20k din? Uzimam za tatu, a on nista zahtevnije od YT, facebooka i instagrama ne koristi.
Je l' ne treba gledati dalje od Redmi telefona ili ima i nesto drugo da se uzme? Ono sto sam na brzinu pogledao, u tom rangu su Redmi Note 9 i Redmi 10, mada nesto mislim i da bi Redmi 9 (16k) bio dovoljan za ovakvu upotrebu.

Redmi telefoni su odličan izbor u tom cenovnom rangu. Između ta dva, bolje je uzeti Redmi 10. Jako su slični, ali Redmi 10 će raditi fluidnije jer ima ekran od 90Hz. A kada jednom kreneš da koristiš telefon sa ekranom koji ima više od 60Hz, jako teško se vraća na niži refresh rate.

Oba su dobra. Zavisi čije dimenzije ti više odgovaraju. Ako bi nešto kompaktniji telefon, uzmi non-pro. A ako često gledaš video na telefonu, vredi razmotriti Max. Ja bih lično išao na non-pro, jer sam imao 11 Pro i to su savršene dimenzije za telefon koji bi nosio u džepu.

Treba mi zbog posla jebiga,glavni telefon je i dalje oneplus 8pro,a za posao mi treba iphone posto mi ugovor istice nude mi pro ili max ako hocu sl ugovor kao sto imam i jos da doplatim 500 za pro i 570 za max

Ili obican 13 onda

mala je razlika u ceni da bi uzeo običan pro.

ako ti znači da je veći telefon, max svakako.

Isto i ja, samo obrnuto :) Prosto ne mogu da zamislim sebe da ikada kupim ili koristim android.

A od ovoga što si nabrojao ja bih verovatno uzeo obični 13, ako već firma plaća onda pro čisto da se malo širiš i zezaš sa kamerom :)

Čekajte, postoji addon koji vraća dislike count na Youtube?

Može link da ne instaliram neko lažno đubre?

Edit. Pogledao sam i ovaj klip gore. Jbt koji cringe fest...

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Last edited:
koristim firefox, uradi search za youtube, imas masu dobrih addon-ova.

@voja Претпостављам да је Return Youtube Dislike? Нисам знао да има аddon, одлично.

Иначе разни ЈуТјубери растављају ове несретнике на факторе. Потражите ако вам је до лулза.

Back
Top Bottom