• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries XONE Microsoft Gamepass servis (kupovina, konverzija Gold-a u GPU, deljenje, pitanja)

Meni se cini da i previse igara izlazi za Gamepass,a onaj ABCD meni je totalno nepregledan

Obligatory 'da li Gruntova fora radi i dalje?' pitanje na svakoj strani.

Il da kupujem GamePass preko A1 racuna, ko covek, za 1900 dinara mesecno 🤠

Kontam da da, nisam cuo da je nesto menjano. Ja sam uzeo u oktobru prosle godine, pa ne znam koliko je to relevantna informacija :D

Vidim da je @Ashitaka radio za ortaka skorije, pa ti moze reci ako je proslo :D

Ono sto ti ja mogu predložiti ukoliko imas konzolu je da se prešaltaš na argentinu i pored glavnog naloga otvoriš još 4. Na jednom nalogu je svakog meseca promocija, tako da plaćaš 40 dinara mesečno i samo vrtiš.

Na shta tachno mislish?
Ono da kupish kod za 2 meseca za 2 dolara? Da, to radi. Vetj 6 meseci na tu foru igram gamepass igre. Jednom sam chak i sluchajno ostavio stari xbog nalog, a napravio novi store nalog, pa je i dalje radilo sve bez ikakvih problema :D

Mislio sam na celu akciju kupovine Xbox Live Gold-a u trajanju od tri godine pa konverzija pa drke djon, valjda tako.

@Yuka Sakazaki aha, otvaras uvek nove naloge? Save-ovi igara su nezavisni od naloga tj. to ti ne remeti kontinuitet prelaska igre?

@Omega @Chodex posto sam od juce vlasnik i sposobnog PCa, da li u tom slucaju mogu da koristim i PC GamePass?

Za obe platforme ti treba GamePass Ultimate.

@Yuka Sakazaki aha, otvaras uvek nove naloge? Save-ovi igara su nezavisni od naloga tj. to ti ne remeti kontinuitet prelaska igre?
U Xbox aplikaciji uvek igramo na istom nalogu, dok vrtimo na store-u accounte na kojima je aktiviran gamepass.

Za GamePass najednostavnije je turski store-, izađe oko 300 din mesečno i aktiviraš po potrebi,
ne treba čak ni poseban accaunt već samo glavni, samo na nalog dodaj karticu za plaćanje sa turskom adresom i po potrebi promeni lokaciju konzole na Tursku.

Imam jedan nalog na konzoli i dve kartice za plaćanje (jednu stavio adresu u Argetini a druga u Turskoj),
i bez ikakvih problema kupujem sa oba store-a sa jednim nalogom.

Danas sam pazario oko 15 igara za oko 15e. :)

Inače odličan sajt za praćenje cena igara i raznih popusta, ima za svaki store posebno.

Za GamePass najednostavnije je turski store-, izađe oko 300 din mesečno i aktiviraš po potrebi,
ne treba čak ni poseban accaunt već samo glavni, samo na nalog dodaj karticu za plaćanje sa turskom adresom i po potrebi promeni lokaciju konzole na Tursku.
Nije mi jasno bas ovo, mogu da stavim karticu koja nije iz turske i da koristim turksku adresu za da placam mesecno gamepass?

Nije mi jasno bas ovo, mogu da stavim karticu koja nije iz turske i da koristim turksku adresu za da placam mesecno gamepass?

Da, naravno ne misli se na turske kartice već na naše, samo na Microsfot nalogu stavi da je adresa te kartice u Turskoj,
i onda će bez problema moći na turskom shopu.

Back
Top Bottom