Kontam da da, nisam cuo da je nesto menjano. Ja sam uzeo u oktobru prosle godine, pa ne znam koliko je to relevantna informacijaObligatory 'da li Gruntova fora radi i dalje?' pitanje na svakoj strani.
Il da kupujem GamePass preko A1 racuna, ko covek, za 1900 dinara mesecno![]()
Obligatory 'da li Gruntova fora radi i dalje?' pitanje na svakoj strani.
Il da kupujem GamePass preko A1 racuna, ko covek, za 1900 dinara mesecno![]()
Aktiviraj na turskom accountu monthly billing. Ovo ostalo je prilično 'out of date' imho.Obligatory 'da li Gruntova fora radi i dalje?' pitanje na svakoj strani.
Na shta tachno mislish?Obligatory 'da li Gruntova fora radi i dalje?' pitanje na svakoj strani.
U Xbox aplikaciji uvek igramo na istom nalogu, dok vrtimo na store-u accounte na kojima je aktiviran gamepass.@Yuka Sakazaki aha, otvaras uvek nove naloge? Save-ovi igara su nezavisni od naloga tj. to ti ne remeti kontinuitet prelaska igre?
Nisu, imaj to na umu. Barem nisu bili u Yakuza Like a Dragon, ali uspeo sam u toku igre da promenim na usera na kom je save iako mu istekao ultimate :3Save-ovi igara su nezavisni od naloga
ja sam odradio u februaru, sva je prilika da i dalje radiMislio sam na celu akciju kupovine Xbox Live Gold-a u trajanju od tri godine pa konverzija pa drke djon, valjda tako.
scornKonverzija radi i dalje 1:1! Hvala ljudi!
Još samo da smislim odakle da počnem![]()
Forza, halo, ori 1,2Konverzija radi i dalje 1:1! Hvala ljudi!
Još samo da smislim odakle da počnem![]()
ori 12, halo pa forza![]()
Nije mi jasno bas ovo, mogu da stavim karticu koja nije iz turske i da koristim turksku adresu za da placam mesecno gamepass?Za GamePass najednostavnije je turski store-, izađe oko 300 din mesečno i aktiviraš po potrebi,
ne treba čak ni poseban accaunt već samo glavni, samo na nalog dodaj karticu za plaćanje sa turskom adresom i po potrebi promeni lokaciju konzole na Tursku.
Nije mi jasno bas ovo, mogu da stavim karticu koja nije iz turske i da koristim turksku adresu za da placam mesecno gamepass?