• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries XONE Microsoft Gamepass servis (kupovina, konverzija Gold-a u GPU, deljenje, pitanja)

Odlicno, ja sada koristim paypal sa makedonskom karticom, ali probacu ovaj nacin :)

A jel radi ta fora sa turskim karticom za igranje na pcu i eventualni streaming na android telefon?
Poručio sam Razer kishi u nadi da ću to uspeti nekako da radim, a nikad nisam plaćao Xbox dosad :D

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

hmm, da li bi to mogao neko sa konzole da odradi, posle samo neka naplaćuje iz meseca u mesec

Ja nisam nikada uspio nešto kupiti u drugoj MS/Xbox Store regiji preko PC-a, jedino je prolazilo direktno na Xbox-u.
ne može jer proverava region same platne kartice, i ako se ne poklapa sa regionom m$ accounta, odbija na keca.

lek je plaćati m$ creditsima, ali ti i tad traži backup payment, a naravno ne prolazi ni kartica, ni paypal vezan za tu karticu :D
tako da moraš da iscimaš m$ support preko chata i zamoliš ih da ti omoguće plaćanje samo m$ creditsima, kažeš im nešto u fazonu neće mi prođe kartica, u inostranstvu sam :D

I mene odbija ms za gamepass.
Promenio sam konzolu na turski region, i kada sam dodao karticu za turskom adresom odma mi kaze da je nevalidna kartica.

Samo da napomenem da sam svaku kupovinu radio preko konzole, ne preko PC-a.

Region konzole na Tursku, kada se unosi kartica i ostali podaci, veoma je bitno da se adresa, grad i poštanski broj slažu. Ne može samo da lupiš nešto, mora da se slaže. Google maps i teraj.

Pa to sam uradio, nasao sam adresu od mcdonalds od Istanbula i to uneo, nekoliko puta sam probao, ali uvek mi kaze da je adresa pogresna.
Mislim da je problem to sto makedonija nije uposte podrzana, na primer srbija i hrvatska regioni mogu da se izaberu.
Mislim da sam fucked.

I mene odbija ms za gamepass.
Promenio sam konzolu na turski region, i kada sam dodao karticu za turskom adresom odma mi kaze da je nevalidna kartica.
Argentina je majkača oko 900din izađe gamepass mesečno [emoji846]

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Pa to sam uradio, nasao sam adresu od mcdonalds od Istanbula i to uneo, nekoliko puta sam probao, ali uvek mi kaze da je adresa pogresna.
Mislim da je problem to sto makedonija nije uposte podrzana, na primer srbija i hrvatska regioni mogu da se izaberu.
Mislim da sam fucked.

Mislim da to nema veze sa tim iz koje si zemlje (pogtotovo što ti ne biraš Srbiju, Hrvatsku ili Makedoniju) a čim ti prijavljuje da ti nije adresa dobra onda je problem u adresi. :)
Kao što je napisano iznad, mora tačan ptt da ti bude za adresu i region koji si izabrao.

Za moj Microsoft nalog je recimo izabrana Argentina, onda sam preko kompa (logovao se na svoj nalog) dodao internet karticu sa adresom u Turskoj (imam i još jednu karticu dodatu sa adresom u Arentini), Microsoft sajt ti neće dati da dodaš adresu za karticu ako nije ispravna i ako se ne poklapa sa pravim poštanskim brojem adrese,
kada sam to odradio, ulogovao sam se na konzolu na taj nalog i samo promenio regiju konzole (ne naloga) na Tursku i prilikom plaćanja izabrao karticu sa Turskom adresom.

Back
Top Bottom