• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries XONE Microsoft Gamepass servis (kupovina, konverzija Gold-a u GPU, deljenje, pitanja)

Probaću sa VPN-om. Koji je trenutno najpovoljniji način da se uzme Game Pass pretplata, jel još uvek ova gruntova fora radi ili postoji neka druga?

Da li postoji mogućnost da i mi koristimo Xbox Cloud Gaming? Koliko vidim dostupan je u 26 zemalja. Među njima naravno nema Srbije, koja nije podržana ni za korišćenje Game Pass-a, pa ga ipak gejmeri odavde koriste. Do sad nisam koristio GP, ali svakako planiram kupovinu XsX-a, pa bih već sad da počnem da koristim i GP(U). Ukoliko postoji mogućnost da se i kod bas koristi xCloud, onda bih uplatio za Ultimate, ukoliko ne, onda Console pretplatu. Odavno sam batalio gaming na PC-u, tako da nemam jak komp za igre već non-gaming laptop, pa sam mislio da isprobam xCloud i na taj način isprobam neke od novih igara (npr. Halo Infinite, FH5) dok ne kupim XsX. 😉

Uvek mozes da aktiviras GPU na 8 meseci za nekih 800 dinara na indijskom store-u. Prethodno, naravno promeniti lokaciju konzole na Indiju

znaci napravim novi indijski nalog i serujem na moj kada kupim gamepass i posle kada istelne;obrisem stari indijski i napravim novi i opet mogu da serujem na moj nalog?

Nema sta ti tu da serujes. Kada istekne otvoris novi nalog i peglas sa primarnog kao i pre toga. A taj nalog na kom je isteklo iskuliras

Drugar dobio Xbox series s na poklon pa me pitao gde i kako da pazari gamepass. Posto nisam u xbox vodama i ne posedujem isti, htedoh da pitam koja mu je najjeftinija varijanta. Znam da se pominjala Argentina, Turska, Indija... xd

Drugar dobio Xbox series s na poklon pa me pitao gde i kako da pazari gamepass. Posto nisam u xbox vodama i ne posedujem isti, htedoh da pitam koja mu je najjeftinija varijanta. Znam da se pominjala Argentina, Turska, Indija... xd
Vidi prvi post.

Nije ovo više aktuelno imho. Najbolja varijanta za GamePass je preko turskog Store-a na mjesečnom nivou (recurring billing), a za kupovinu pojedinačnih igara naravno i dalje argentinski Store.

Igramo Gears 5 u co-opu jel znas @Wahad kako da maknem ovo u gornjem levom uglu? Pokrivami quick jack abilities

293994641_3134226570150170_3036107266098356451_n.jpg

Imam XSS i jos 2.5 god GPU. Account mi je americki. Ako bih kupio XSX:
- da li je dovoljno da se jednostavno ulogujem sa tim nalogom na novu konzolu da bi poceo u fullu da koristim GPU?
- da li bi i stara konzola sacuvala acc i igre, ili bi morao da majmunisem nesto, i sta?
Planiram obe konzole ostaviti u istom domacinstvu, i ne moram istvoremeno igrati GPU igre sto se mene tice.

Yup, samo se loguješ na XSX, sve ostaje na XSS. Samo jednu postavi kao primarnu tj. 'Home' konzolu i to je to.

Back
Top Bottom