• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries XONE Microsoft Gamepass servis (kupovina, konverzija Gold-a u GPU, deljenje, pitanja)

Ne moze vise ovo izgleda nikako da se odradi bez konzole. Cak ni support ne mogu da iscimam, jedini nacin je da ih zoves, web chat su izgleda potpuno ugasili. Imam para na balansu i vise nego dovoljno, al dzabe.

Fini popusti na Xbox shopu od juče,
na argentinskom shopu sam pazario Revelations1-2/RE4/RE5/RE6/RE7/RE2 za oko 7.5e, na turskom Halo Master Chief Collection za manje od 2.5e..

Ima dosta BC naslova na popustu također, DmC DE za cca 1€, Contra i Megaman kolekcija...

Imama jedan problem, koristim gamepas vec 3 god ali sada mi odbija da bilo šta kupim preko atora na konzoli mi uvek ozbaci eror a sve je radilo bez problema ranije.
Jedino vidim da su se pojavile neke nove informacije dole u levom ćošku za plaćanje u pezosima...
Imam para na računu i nisam menjao karicu tj nije iatekla tačnije nisam ništa dirao oko podešavanja.
Ako neko smazra da zna šta je problem neka javi.
c09b0cf6aa3ff4cd2e95982326ee3f90.jpg
bb30bd0e4627f464ad2aec8cc23e0e52.jpg
6f68a54ff65db7df3341d1ae6a610ac1.jpg

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

@gruja33 Jel koristiš Visa karticu? Trenutno ne radi plaćanje Visom na ARG store-u.
Jep visa je, kaži mi pošto imam pretplatu na mesečnom novou to znači da neće moći da mi skinu lovu direktno sa kartice?
Dal je moguće da koristim debit dina karticu ili da prebacim region na tursku jel tamo recimo prolazi visa?

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Hvala,sacekacu da mi istekne gamepass pa cu onda probati na turskom.Jbt dok sam nasao adresu hotela mogao sam zavrsiti kurs turskog sve neki ablahi dablahi dublahi kao da sam otisao na drugu planetu da trazim adrese....

Samo da javim da nije bas toliko sigurna ova metoda, trenutno sam zaglavljen na reedemu ovih godisnjih live kodova. Uzeo sam 3 komada sa cdkeys i probao da aktiviram na starom nalogu, samo samo koristio vpn i promenio regiju, nije uspelo. Posle toga sam napravio nov nalog, stavio sve moguce na Tursku, i uspeo sam da aktiviram 1 od 3 koda, druga dva izbacuju gresku. Koliko ja vidim moguce su dve opcije, prva je da su mi poslali pogresan kod, u sta nisam bas uveren jer kod prolazi ukucavanje i izbaci gresku tek kad treba da se potvrdi, a druga je da MS-ov sistem flaguje kodove koji su pokusani na pogresnom nalogu, sto bi objasnilo zasto mi je prosao zadnji kod koji nisam pokusavao na starom nalogu.
Ako je ova pretpostavka tacna da mora nov nalog, ovaj tutorijal ne samo da je nekompletan, nego i opasan jer ce neko blokirati kodove misleci da moze da ih aktivira na postojecem nalogu.

Samo da javim da nije bas toliko sigurna ova metoda, trenutno sam zaglavljen na reedemu ovih godisnjih live kodova. Uzeo sam 3 komada sa cdkeys i probao da aktiviram na starom nalogu, samo samo koristio vpn i promenio regiju, nije uspelo. Posle toga sam napravio nov nalog, stavio sve moguce na Tursku, i uspeo sam da aktiviram 1 od 3 koda, druga dva izbacuju gresku. Koliko ja vidim moguce su dve opcije, prva je da su mi poslali pogresan kod, u sta nisam bas uveren jer kod prolazi ukucavanje i izbaci gresku tek kad treba da se potvrdi, a druga je da MS-ov sistem flaguje kodove koji su pokusani na pogresnom nalogu, sto bi objasnilo zasto mi je prosao zadnji kod koji nisam pokusavao na starom nalogu.
Ako je ova pretpostavka tacna da mora nov nalog, ovaj tutorijal ne samo da je nekompletan, nego i opasan jer ce neko blokirati kodove misleci da moze da ih aktivira na postojecem nalogu.
Ja sam ih aktivirao na postojecem nalogu bez problema. Tako da kontam da je tu nesto drugo problem ili to da su ti poslali za pogresnu regiju ili da ti nesto sa vpn i regionima na nalogu nije ok.

Sacekacemo onda da neko novi proba 😁, da eliminisemo mogucnost da su poostrili kontrolu, pa cemo da vidimo jel problem do mojih kodova ili do metode

Da ne ostavim ovde nedoreceno, uspela mi je aktivacija, samo je izgleda VPN glavio, nisam nista posebno drugacije radio. Onaj korak sa kupovinom GPU za 1e mi nije prolazio kao o mnogima, morao sam da aktiviram sa GPU kodom i vpnom, ali to sam i ocekivao.

Ide preko Xbox aplikacije za Win10 i 11, barem je tako bilo prošle godine kad sam ga koristio na PC-u.

Hoce li Srbija imati sirotinjske cene ili ce samo raditi konverziju u rsd ekonomskom tigru?

Back
Top Bottom