• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Male tajne velikih majstora kuhinje [Food&Drinks]

oprez, možda je majstor češao jaja prije pravljenja a nije oprao ruke.

Ja prvo tražim da lično operem tanjir na kojem mi serviraju hranu i pribor, bez toga ne ulazim u lokal. Onda počnem sa pregovorima da si sam pripremim hranu u njihovoj kuhinji.

Šalu na stranu, mnogo je nezdravo prati voće i povrće sapunom i deterdžentom, takve 'sitne' navike vremenom prerastu u full OCD.

Last edited:
Znam da ljudi peru sircetom i sodom bikarbonom. Za sapun jos nisam cuo.

Budi mudri rakun, kombinuj sa jabukom sapun. U suprotnom ima žljezde da Ti bride jer si pojeo patogene i pesticide.

Poslasticarnica Dragachevo, tamo bas cesto idem, najbolja im je Jafa torta i Moskva Shit, ali generalno sve jako dobro prave i bude bas sveze, cene isto odlicne, lokal je bas veliki za jednu poslasticarnicu, tako da bude dosta mesta unutra za sedenje.

Ja prvo tražim da lično operem tanjir na kojem mi serviraju hranu i pribor, bez toga ne ulazim u lokal. Onda počnem sa pregovorima da si sam pripremim hranu u njihovoj kuhinji.

Šalu na stranu, mnogo je nezdravo prati voće i povrće sapunom i deterdžentom, takve 'sitne' navike vremenom prerastu u full OCD.

soda bikarbona brt natopi se voce i povrce i posle ispere

Vec neko vreme planirah da probam onaj novi kolac koji se pojavio - Trilece, i danas su se poklopile kocke, uzeo sam Trilece iz Skroz Dobre Pekare.
Nisam se odusevio, ovo je prakticno ko Koh, tipa ko brz kolac natopljen mlekom, lepo napravljen ko voli, ali ja nisam ljubitelj manje slatkih kolaca, poput njega, krempita i slicno...

View attachment 8821View attachment 8822
Brate SDP je sinonim za mediokritet.

Prave neke odlicne torte, tipa moskva shnit rastura, bolja nego bilo gde.
Mislim da im je i jafa dobra i ne mogu sad da se setim sta jos imaju dobro, ali ima...

a pekara kao sama pekara, nema bolje... morao bi da se pomucis da nadjes bolju pekaru, jer su bolji od 90% sranja...

Ja kad sam ga probao u Albaniji oduševio sam se, pojeo ko debil sam pola kutije.

Kod nas sam ga na par mesta jeo i bio je dobar ali ne kao taj u Albaniji jbg.

Da, svi ljubitelji kažu da je albanski dosta bolji. Ovi moji sa posla su se davili kad god da odemo.

Back
Top Bottom