• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Male tajne velikih majstora kuhinje [Food&Drinks]

Retko kad ja kacim bas sveze slike, nekad cak i kacim posle par meseci ili par godina, ali uglavnom posle nekoliko sati...

Inace spavam do 14, tako da mi dorucak nikad nije pre 15h.

1682271375033.png

Inače nisam fan sladoleda, ali Sneška obožavam. Voćni sladoledi su užasni :ROFLMAO: Što prostije, to bolje... Seljak prost čovek sam izgleda :) Isto kao i pivo, samo lagere i pilsnere, eventualno porter ili stout, ali ove IPA APA i slične, samo probam čisto da probam neki novi ukus kada se pojavi, ali da se pije sa uživanjem, nikako to ne mogu.

Moram uzeti taj Quatro, odlicna ideja, voleo bih da su stavili i ukus Stopija.

Sranje nevidjeno, nista gore nisam video u zivotu, a o Oreo-u bolje i da ne pocinjem...

Sranje nevidjeno, nista gore nisam video u zivotu, a o Oreo-u bolje i da ne pocinjem...
Има времена да промениш мишљење, као и за BOTW, можда ти се свиди за годину-две и постане нешто најбоље у животу. 🙂

recimo sok od banana je uvek uzas
Ufff, kada se setim da su NEXT sokovi neko vreme imali sok od banane... Kupim litru i sipam u sebe dok ne nestane. Obozhavao sam taj sok.

Retko sta sto ima bananu u sebi dobro ispadne, banana split je recimo odlican i mozda ima neki dobar recept za tortu sa bananama, ali ovaj nije nesto i recimo sok od banana je uvek uzas...
banana bread jedna od najjačih stvari, samo ko zna dobro da spremi...

View attachment 9069

Inače nisam fan sladoleda, ali Sneška obožavam. Voćni sladoledi su užasni :ROFLMAO: Što prostije, to bolje... Seljak prost čovek sam izgleda :) Isto kao i pivo, samo lagere i pilsnere, eventualno porter ili stout, ali ove IPA APA i slične, samo probam čisto da probam neki novi ukus kada se pojavi, ali da se pije sa uživanjem, nikako to ne mogu.

Kupio samo zato što je sada to jedini način da dođem do Rum Koktela

@Yuka Sakazaki To ti je flavoring koji se dodaje prilikom kuvanja. To sa slike su 3-min nudle sa vegetable flavoring, postoji još i chicken, i beef valjda.

Ja sam Quattro Nostalgiju kupio u Maksiju

Last edited:
Back
Top Bottom