Има времена да промениш мишљење, као и за BOTW, можда ти се свиди за годину-две и постане нешто најбоље у животу.Sranje nevidjeno, nista gore nisam video u zivotu, a o Oreo-u bolje i da ne pocinjem...
Ufff, kada se setim da su NEXT sokovi neko vreme imali sok od banane... Kupim litru i sipam u sebe dok ne nestane. Obozhavao sam taj sok.recimo sok od banana je uvek uzas
banana bread jedna od najjačih stvari, samo ko zna dobro da spremi...Retko sta sto ima bananu u sebi dobro ispadne, banana split je recimo odlican i mozda ima neki dobar recept za tortu sa bananama, ali ovaj nije nesto i recimo sok od banana je uvek uzas...
View attachment 9069
Inače nisam fan sladoleda, ali Sneška obožavam. Voćni sladoledi su užasniŠto prostije, to bolje... Seljak prost čovek sam izgleda
Isto kao i pivo, samo lagere i pilsnere, eventualno porter ili stout, ali ove IPA APA i slične, samo probam čisto da probam neki novi ukus kada se pojavi, ali da se pije sa uživanjem, nikako to ne mogu.
Kad se moje usne raskorače, nudla sama sa tanjira skače
View attachment 9616
View attachment 9617
Mala tajna jednog velikog kuvara = brb instant hrana
Ne to, vetj ono po chemu je povrtje prosuto.@Yuka Sakazaki To ti je flavoring koji se dodaje prilikom kuvanja. To sa slike su 3-min nudle sa vegetable flavoring, postoji još i chicken, i beef valjda.
Tunjevina brateNe to, vetj ono po chemu je povrtje prosuto.