Picu uglavnom uzmem parche i onda bude u onom kartonskom trouglu, pa tako jedem, a hamburger je uvek upakovan, pa ni on nije problem.
Situacija kad se uzme cela pica ili kad je sami pravimo, onda je jedem prstima, ali je savijem onako da mogu da je drzim za testo i tako sam naucio da se minimalno umazem dok je jedem...
Izbegavam da jedem prstima najvise ona jela koja su dosta masna, jer mrzim taj osecaj kad su mi masni prsti, gnushim se od tog osecaja, iz istog razloga ne koristim one gelove za tusiranje, jer su tako masni, jedva mozes posle da speres to sa sebe, pa mi izaziva taj osecaj gnusenja...
Ne znam dal je nekom i ovo cudno, kad kupim neko voce, povrce, tipa jabuke ili paradajz, ja ih pre upotrebe poprskam sa tecnim sapunom i isperem pod vodom, jer kad se kora jede, bitno mi je da je isperem, jer ko zna ko je sve to pipao na tezgi i kako su oni/dal su oprali... naravno recimo narandze nema potrebe, jer se skida kora... kad smo vec kod narandze, nju moram prstima, jer je nemoguce ili jako tesko sa priborom, tom prilikom se bas isprljam, odvratan mi je taj osecaj, posle toga trcim sto pre u wc da operem ruke, uglavnom zbog toga izbegavam da jedem narandze... mandarine mnogo bolja opcija...