• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Male tajne velikih majstora kuhinje [Food&Drinks]

jbg, to prepecheno je tako trazeno, a za gluposti gore se slazem.
nista, valjda cu nekad ovde okaciti nesto sto ce zadovoljiti ljubine visoke kriterijume :D

Molim te obrisi ove poslednje slike muka me hvata,steak se jede medium-rare/rare cak je i medium jedan veliki no no.
Znaci rekosmo devojci samar ili neka jede fokaču,kuvaru objasniti dana steak ne idu ta govna niti topljeni sir jer dok se sir istopi nema sanse da ima zeljenu temperaturu meso nego je prepeceno

Ali sta ja znam seljak

Molim te obrisi ove poslednje slike muka me hvata
de de, preziveces, kad si mogo zeldu da svaris, moci ces i ovo
,steak se jede medium-rare/rare cak je i medium jedan veliki no no.
zasto ponavljas ono sto sam vec napisao
Znaci rekosmo devojci samar
why so serious
,kuvaru objasniti dana steak ne idu ta govna niti topljeni sir jer dok se sir istopi nema sanse da ima zeljenu temperaturu meso nego je prepeceno
jel si ti kuvar ili konobar?

de de, preziveces, kad si mogo zeldu da svaris, moci ces i ovo

zasto ponavljas ono sto sam vec napisao

why so serious

jel si ti kuvar ili konobar?
F&B ako te bas zanima, i ne napisao si srednje pecen to nije medium rare

Last edited:
  • Like
Reactions: Ace
prvi put cujem, sta ti je to?

znam da treba da bude rumen, gledam cesto kuvarske kanale i klipove, ono, znam nesto, you know...
1.Food & Beverage Manager

2.Ne treba da bude rumen nego skoro crven

Meni su ti nagetsi neshto najgore shto sam probao u meku. Kontao sam da neshto nije bilo okej, pa sam ih naruchio i drugi put, a tada sam skapirao da su jednostavno shit.

Jel su bolji u KFC-u?
Nisam ih jeo tamo, ali bilo koji restoran koji pravi one piletje korpice je bolji od meka. Jeste da nije isto shto i nuggets, ali barem vidish da je u pitanju meso.

moram samo da napomenem da sam pio Soju donet iz Singapura i ja gore alkoholno pice nisam pio. Kao da su sipali vodku i zaboravili da zatvore bure pa je izvetrila i onda zapakovali u flasu. Nasa rakija je umetnost za to sranje

Back
Top Bottom