Ashitaka
Well-known member
Bas tako. Ja tamo u glavnom opalim sladoled ili milkshake i to jednom u sto godina xdDobar je mek kada ga ratko posećeuješ. Čim zaređaš malo češće, nestane taj čar i postaje trešeraja.
Bas tako. Ja tamo u glavnom opalim sladoled ili milkshake i to jednom u sto godina xdDobar je mek kada ga ratko posećeuješ. Čim zaređaš malo češće, nestane taj čar i postaje trešeraja.
Ne bih se složio. U većini zemalja mi je mek bio lošiji nego ovde, bukvalno hrana za kmetove.mek u srbiji je pušeće govno. ako se ikada uželite meka preporučujem da konzumirate u inostranstvu.
ne znam kad si merio poslednji put, ali u poslednje dve godine sigurno nije.Ne bih se složio. U većini zemalja mi je mek bio lošiji nego ovde, bukvalno hrana za kmetove.
jel si probao u skorije vreme mc chicken honey mustard?mek u srbiji je pušeće govno. ako se ikada uželite meka preporučujem da konzumirate u inostranstvu.
Nije ni preslatko, ni masno, a tek ovo bez ukusa ti je biser, ako nesto ima mek, to je ukus... mozemo da kazemo da su nezdravi, male porcije i da su skupi, ali da su bez ukusa, to se niko nece sloziti sa tobom, nije ni cudo sto ti se smeju u komentaruDobar je mek, kada ti se jede nešto preslatko ili masno a bez ukusa.