• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Male tajne velikih majstora kuhinje [Food&Drinks]

mek u srbiji je pušeće govno. ako se ikada uželite meka preporučujem da konzumirate u inostranstvu.

mek u srbiji je pušeće govno. ako se ikada uželite meka preporučujem da konzumirate u inostranstvu.
Ne bih se složio. U većini zemalja mi je mek bio lošiji nego ovde, bukvalno hrana za kmetove.

jel si probao u skorije vreme mc chicken honey mustard?

ali jeste opao kvalitet zadnjih godina, uzela ih druga firma, zaposlili penzuse i autisticne ljude koje niko nece da zaposli, prilicno je i prljavije unutra, nego ranije, mada nikad nije ni bilo super cisto, ali da, propali su bas bas, mada neke stvari su i dalje dobre...

Ljuba nosi teglu ajavara kad ide u mek.

@Maxa u poslednje 2 sam jeo u Španiji (najodvratniji mek ikad) i śvici, u obe je lošiji nego ovde.
Ali priznajem, i kod nas se dosta pokvario mek u poslednjih par godina, pogotovo pomfrit.
U Dubaiju sam npr jeo baš dobar mek.

Dobar je mek, kada ti se jede nešto preslatko ili masno a bez ukusa.
Nije ni preslatko, ni masno, a tek ovo bez ukusa ti je biser, ako nesto ima mek, to je ukus... mozemo da kazemo da su nezdravi, male porcije i da su skupi, ali da su bez ukusa, to se niko nece sloziti sa tobom, nije ni cudo sto ti se smeju u komentaru :D

Pa ne znam da li bas niko. Sacekaj da nelex napravi vodic za Niske kafane i idi obidji par pa mozemo da pricamo ponovo.

mek ima ukus, sad to sto neko preferira domacu pljeskavicu na rostilju, iz razloga zato sto je veca i dobije vise za iste pare ili zato sto je navikao na prirodniji ukus, to je druga stvar, ne moze da se kaze da mek 'nema' ukus, niti moze da se kaze da je taj ukus los, ali ok... neki jednostavno imaju predrasude...

pritom da kazem da i ja vise volim domace pljeskavice i da mislim da se vise isplate, da ne budem pogresno shvacen.

@ljubomir

adoigi.gif

Jeo sam mek jos osamdesetih, dok smo ziveli u inostranstvu. Od meka najbolji su WC i igrackice za decu. Sve ostalo je debelo ispod proseka. Ne znam kako si samo dosao do "domace" hrane u celoj prici. Ima toliko boljih fast foodova, cak i kod nas, ne samo u inostranstu.

EDIT. I da, naravno da je sve subjektivno, kako drugacije da pricam nego iz svoje perspektive :)

Back
Top Bottom