• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 PC Horizon Forbidden West

Negde sam na trecini igre recimo, drzi me i dalje fino. Na svakom koraku se vidi kolicina detalja na koje su obracali paznju, jedino sto mi je shit uradjeno do sad je plivanje :D

Ff8EqPKWYAEgDxH

FgGhlW5XoAAbk4I

Imaces jednu jako finu deonicu sa plivanjem i ronjenjem, meni je to ispalo jedna od sekcija koju sam najvise zapamtio iz HFW.

I na 2/3 igre kada se dobije novi mount, to je bas bilo epic doziveti po prvi put [pre premijere, kada niko nije leakovao da to postoji u igri].

Imaces jednu jako finu deonicu sa plivanjem i ronjenjem, meni je to ispalo jedna od sekcija koju sam najvise zapamtio iz HFW.

I na 2/3 igre kada se dobije novi mount, to je bas bilo epic doziveti po prvi put [pre premijere, kada niko nije leakovao da to postoji u igri].
Ja obicno ne vidim nista iz igara, a i lako zaboravljam kad vidim :D
Sad sam uzeo bristleback-a da jašem i bio u fazonu nice :D
Bas su nastancali side questova, 40ak sati sam na 30ak posto.

Bas su nastancali side questova, 40ak sati sam na 30ak posto.
ima dosta i obično je to više sajd kvestova u jednom to je njihova ideja kompleksnog sajd kvesta štagod , prešao sam ih većinu to će da ti spase iskustvo užasne glavne kampanje samo ih cepaj

I one Caulderons sve očisti obavezno meni najbolji delovi igre apsolutno, kao i otključavanje Tolnekova šteta što ih nema više...

ima dosta i obično je to više sajd kvestova u jednom to je njihova ideja kompleksnog sajd kvesta štagod , prešao sam ih većinu to će da ti spase iskustvo užasne glavne kampanje samo ih cepaj

I one Caulderons sve očisti obavezno meni najbolji delovi igre apsolutno, kao i otključavanje Tolnekova šteta što ih nema više...
Meni je main do jaja. Skroz mi ide u kul smeru, samo da ne useru do kraja nešto. :D

Evo opet double post :D

Zavrsio sam main, 105h u igri trenutno. Da se ne ponavljam od pre, prica po meni super, zabavila me igra poprilicno. Kraj je mogao biti bolji, nekako se vidi da su sve to pred kraj nekako zbrzali kao da su se smorili i kao aj da zavrsimo, ali mi nije mnogo smetalo.
Odigracu jos malo par side questova sto su mi ostali, ne znam da li cu da grindam upgradeove ili ne, videcu jos.

Ono sto mi smeta kao i u vecini modernih igara je duzina, klasika. Uvek moze krace i smislenije, ali eto tako je kako je. Tehnicki vruhnska izvedba Gerile, nadogradili su keca u svakom mogucem smislu, mogli su se potruditi malo vise oko raznovrsnosti okruzenja. Brzo postane jednolicno sve, nekako imam utisak kao da mi je u prvom delu to bilo bolje, mozda i gresim, ne znam. Dok je recimo kod plemena to mnogo bolje nego sto je bilo u prosloj igri. Ono sto je ostalo da se ispolira su animacije lica, dosta bolje neko kec, ali opet daleko od onoga kako treba i moze.

Ovo je nesto sto bi trebalo biti standard odavno, igrao sam igru u performance modu, 60fps uvek, ali je igra opet izgledala sjajno i vise od toga zapravo. Kolicina detalja i truda u svakom frejmu je neverovatna. Svaka im cast sta su izvukli, jedva cekam treci deo. Jedino sa cim bi mogao da uporedim do sad je cyberpunk sto se tice kvaliteta izrade svega u igri.
Sa druge strane dosta nekih glupih stvari koje su me iritirale poput kolizija sa okruzenjem, zapucavanjem u isti, glupi coskovi koji te sabotiraju, rupe, stepenice i slicni momenti, to je moralo biti tecnije dosta. Bas zna da ubije dozivljaj pogotovo kad se peglas sa nekom masinom 10 minuta i na kraju te ubije jer se zaglavis izmedju drvceta i kamena na zemlji koje ni ne vidis. :D
Balansiranje tezine izmedju ljudi i masina, igrao sam na najvecoj tezini od pocetka, uglavnom je taman bila, na par momenata je bilo i nervoze jer ako za trenutak ne pazis, one shot lagano od nekih mid masina, a velike masine i da ne pricam. Sa druge strane nisam radio upgrade itema mnogo, po level eventualno dva, previse grinda mi deluje da treba za sve, a ne pravi neku razliku, jos jedna boljka modernih igara, daj sve i svasta, ali ne moras da koristis nista. Mislio sam da cu zavrsiti sa gearom iz arene, ali ono, zavrsio sa zelenom i ljubicastom strelom na lvl 2. Kontam oruzje iz arene bi bilo kao cheat.

Kad smo kod arene to je jedan od momenata uz poneki trial koji su bas znali da frustriraju, verovatno cu zavrsiti celu arenu u nekom momentu, odradio sam prva dva za sad, tu se definitivno mora malo potruditi oko builda da to ide tecnije. Mozda pojurim i platinu, fali mi par trofeja za to.

Ne znam sta bih jos dodao, ne pada mi nista na pamet. Preporuke od mene ko nije igrao definitivno.

Evo i par screenova za kraj

FhtR0NgWIAQwEHa

Fg_FRn4XwAoyAXT

FgOdTNMWAAA7MRs

Ko nije zavrsio igru neka ne otvara spoiler :D
FhtR3d-XkAAReAA

FhtR6TCXEAE41Z0

Last edited:
Jezivi likovi, priča, dijalozi, kraj katastrofalan....sa druge strane prezentacija, sporedne misije, kidanje sa robotima je vrh. žao mi je što nisam bio u prilici da iskusim to na ps5 na skupom tv, ovako je to sve što mi je negativno samo još više izbijalo u prvi plan

Takodje veliko razočarenje mi je bilo što je onaj Tropski deo onako mali, ja reko to su lokacije koje će preovladjivati....

Jezivi likovi, priča, dijalozi, kraj katastrofalan....sa druge strane prezentacija, sporedne misije, kidanje sa robotima je vrh. žao mi je što nisam bio u prilici da iskusim to na ps5 na skupom tv, ovako je to sve što mi je negativno samo još više izbijalo u prvi plan

Takodje veliko razočarenje mi je bilo što je onaj Tropski deo onako mali, ja reko to su lokacije koje će preovladjivati....
Kontam te. Meni je leglo, svidja mi se cela ta ideja o ai koji treba da rebuilduje svet, pa ode sve dodjavola, u ovom delu su to prosirili dosta i spojili sa prvom igrom na kraju sto mi se svidelo.
Kraj jeste smor, zbrzan i poslednji fajt nepotreban, ali to mi ne igra toliku ulogu u odnosu na sve do tad. Defitivno prezentacija pravi razliku na boljem hardveru, ali se vise vide i mane kad nesto nije kul. Mozda promenis misljenje na nekom sledecem prelasku, kad se opremis peticom, a i ako ne opet kul. Samo ti nije leglo. Ni prva ni poslednja igra :D

Zaboravih jos jednu stvar da napomenem koja mi je bila bolja u prvoj igri, a to su oni istorijski prikazi sveta. U dvojci je to ona vista tower, u kecu zaboravih kako se zvalo. Mnogo su losije to izveli u ovom delu.

I ja sam ovo krenuo juce da igram. Odlicno radi i izgleda u performance modu. Karakteri su odlicno uradjeni, gde su facial animation na vrlo dobrom nivou, ali ipak ne na Noughty Dog nivou. U tom segmentu prepoznajem vrhunske i one manje kvalitetne dev timove. Presao sam dve glavne misije i meni je ovo slicno prvom delu koji mi se nije dopao. Sumnjam da cu ovo odigrati do kraja jer vise igram iz razloga da vidim "punokrvnu" ps5 igru. Na konzoli igram samo neke ps4 naslove, kao i neke retro igre iz premium preplate.

Kontam te. Meni je leglo, svidja mi se cela ta ideja o ai koji treba da rebuilduje svet, pa ode sve dodjavola, u ovom delu su to prosirili dosta i spojili sa prvom igrom na kraju sto mi se svidelo.
Kraj jeste smor, zbrzan i poslednji fajt nepotreban, ali to mi ne igra toliku ulogu u odnosu na sve do tad. Defitivno prezentacija pravi razliku na boljem hardveru, ali se vise vide i mane kad nesto nije kul. Mozda promenis misljenje na nekom sledecem prelasku, kad se opremis peticom, a i ako ne opet kul. Samo ti nije leglo. Ni prva ni poslednja igra :D

Zaboravih jos jednu stvar da napomenem koja mi je bila bolja u prvoj igri, a to su oni istorijski prikazi sveta. U dvojci je to ona vista tower, u kecu zaboravih kako se zvalo. Mnogo su losije to izveli u ovom delu.
Naravno nadovezao sam se samo na utiske pošto vidim da neke priče o igri i nije bilo. Frustrirajuće je kod Gerile koliko se u nekim stvarima trude i oderu po pitanju dizajna ambijenta itd toliko neke otaljaju Ubisoft su zajebali.

I ja sam ovo krenuo juce da igram. Odlicno radi i izgleda u performance modu. Karakteri su odlicno uradjeni, gde su facial animation na vrlo dobrom nivou, ali ipak ne na Noughty Dog nivou. U tom segmentu prepoznajem vrhunske i one manje kvalitetne dev timove. Presao sam dve glavne misije i meni je ovo slicno prvom delu koji mi se nije dopao. Sumnjam da cu ovo odigrati do kraja jer vise igram iz razloga da vidim "punokrvnu" ps5 igru. Na konzoli igram samo neke ps4 naslove, kao i neke retro igre iz premium preplate.
Neces nikad videti noughty dog nivo kad u igri imas vise od 5 karaktera :D

Back
Top Bottom