• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 PC Horizon Forbidden West

Mene najviše nervirala kornjača
Definitivno je najveci smarac, ali za svakog ima neka fora kako da ubijas. Kornjaca moze da se roka u stomak ispod tela sa onim skillom za eksplozivnu strelu i onda ide mnogo brze. Svi ostali su manje agresivni nekako i mogu lakse da se ubiju. Shellsnapper i Fireclaw su mi bili najveci smaraci, pogotovo kad su apex.

Ja probao jednom one što idu u pesak i batalio, ubio sam ga doduše kao deo nekog sajd kvesta popeo se na neke stubove pa po malo

Ja probao jednom one što idu u pesak i batalio, ubio sam ga doduše kao deo nekog sajd kvesta popeo se na neke stubove pa po malo
Smara kasnije kad treba da ih farmas za upgrade, jako dugo traje sve, ali je izvodljivo kad se ustreba pattern, sto ne mogu da kazem za arenu. Tu je pakao sve :D

E pa da pošao ja da ih farmujem baš i kao fuck this shit, pretio tih dana putin pa sam žurio da predjeeem

Pao je Thunderjaw!!! Uh jebote kako mi lupa srce! Znaci opet sam bio blizu smrti ali sam uspeo da ga chizujem iza neke stene. Da je samo krenuo na mene bilo bi gotovo. Idemo dalje jako! S’druge strane meele borba mi uopste nije jasna. Toboze sam kao upgradovao worior skill ali vidim da ona jedino sto zna je R1 i R2 i to je sve

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Koliko ja vise uzivam u Dying Light 2 nego u HFW. Bes mi lezi igra i ceo fazon. Lezi mi i HFW al je brate dosadna. Bolje da su stavili prave dinosauruse nego ove masine. Pricu vise i ne pratim, skipujem i jedva cekam da zavrsim. Inace, razmisljam se oko kupovine igara koje su na popusti na ps store-u. Sifu i Kena me zanimaju, a tako mi obe mirisu na ps+ igre u nekom periodu.

Koliko ja vise uzivam u Dying Light 2 nego u HFW. Bes mi lezi igra i ceo fazon. Lezi mi i HFW al je brate dosadna. Bolje da su stavili prave dinosauruse nego ove masine. Pricu vise i ne pratim, skipujem i jedva cekam da zavrsim. Inace, razmisljam se oko kupovine igara koje su na popusti na ps store-u. Sifu i Kena me zanimaju, a tako mi obe mirisu na ps+ igre u nekom periodu.
Samo gruvaš. Mašina za vikend i za posle posla.

Lezi mi i HFW al je brate dosadna. Bolje da su stavili prave dinosauruse nego ove masine. Pricu vise i ne pratim, skipujem i jedva cekam da zavrsim.
Čodi zna

A nećeš skoro završiti, svaki put kad Ejloj kaže OK NIŠTA IDEM, zadrže je još jedno 20 minuta da kenjaju, užas. Gore dijaloge u životu nisam video.

Last edited:
U pripremi za ovo sam presao ponovo keca (a i da bi odigrao dlc). Igrao sam na Hard, dostigao max level (60) uradio sve side misije i collectables u base game i dlc-u. Krenuo sam NG+Ultra Hard malo da speedrunujem, dosao brzo do Meridiana i tu napravio pauzu.

Danas sam konacno instalirao FW i nesto nisam odusevljen. Gameplay je smooth mada mi je grapling hook za sada meh. Nego likovi su mi nekako, glupavi? Verovatno sam previse igrao keca ali za sada mi igra deluje infantilno :D. Nadam se da postaje bolja as time goes.

Back
Top Bottom