Evo opet double post
Zavrsio sam main, 105h u igri trenutno. Da se ne ponavljam od pre, prica po meni super, zabavila me igra poprilicno. Kraj je mogao biti bolji, nekako se vidi da su sve to pred kraj nekako zbrzali kao da su se smorili i kao aj da zavrsimo, ali mi nije mnogo smetalo.
Odigracu jos malo par side questova sto su mi ostali, ne znam da li cu da grindam upgradeove ili ne, videcu jos.
Ono sto mi smeta kao i u vecini modernih igara je duzina, klasika. Uvek moze krace i smislenije, ali eto tako je kako je. Tehnicki vruhnska izvedba Gerile, nadogradili su keca u svakom mogucem smislu, mogli su se potruditi malo vise oko raznovrsnosti okruzenja. Brzo postane jednolicno sve, nekako imam utisak kao da mi je u prvom delu to bilo bolje, mozda i gresim, ne znam. Dok je recimo kod plemena to mnogo bolje nego sto je bilo u prosloj igri. Ono sto je ostalo da se ispolira su animacije lica, dosta bolje neko kec, ali opet daleko od onoga kako treba i moze.
Ovo je nesto sto bi trebalo biti standard odavno, igrao sam igru u performance modu, 60fps uvek, ali je igra opet izgledala sjajno i vise od toga zapravo. Kolicina detalja i truda u svakom frejmu je neverovatna. Svaka im cast sta su izvukli, jedva cekam treci deo. Jedino sa cim bi mogao da uporedim do sad je cyberpunk sto se tice kvaliteta izrade svega u igri.
Sa druge strane dosta nekih glupih stvari koje su me iritirale poput kolizija sa okruzenjem, zapucavanjem u isti, glupi coskovi koji te sabotiraju, rupe, stepenice i slicni momenti, to je moralo biti tecnije dosta. Bas zna da ubije dozivljaj pogotovo kad se peglas sa nekom masinom 10 minuta i na kraju te ubije jer se zaglavis izmedju drvceta i kamena na zemlji koje ni ne vidis.

Balansiranje tezine izmedju ljudi i masina, igrao sam na najvecoj tezini od pocetka, uglavnom je taman bila, na par momenata je bilo i nervoze jer ako za trenutak ne pazis, one shot lagano od nekih mid masina, a velike masine i da ne pricam. Sa druge strane nisam radio upgrade itema mnogo, po level eventualno dva, previse grinda mi deluje da treba za sve, a ne pravi neku razliku, jos jedna boljka modernih igara, daj sve i svasta, ali ne moras da koristis nista. Mislio sam da cu zavrsiti sa gearom iz arene, ali ono, zavrsio sa zelenom i ljubicastom strelom na lvl 2. Kontam oruzje iz arene bi bilo kao cheat.
Kad smo kod arene to je jedan od momenata uz poneki trial koji su bas znali da frustriraju, verovatno cu zavrsiti celu arenu u nekom momentu, odradio sam prva dva za sad, tu se definitivno mora malo potruditi oko builda da to ide tecnije. Mozda pojurim i platinu, fali mi par trofeja za to.
Ne znam sta bih jos dodao, ne pada mi nista na pamet. Preporuke od mene ko nije igrao definitivno.
Evo i par screenova za kraj
Ko nije zavrsio igru neka ne otvara spoiler