Omega
PS5 je đubre
Ovo zvuči tako bizarno i pogrešno u kontekstu konzola.Jel si se igrao sa podešavanjima?

Ovo zvuči tako bizarno i pogrešno u kontekstu konzola.Jel si se igrao sa podešavanjima?
Sada sam baš testirao kod mene, i rekao bih da je stvarno primetna razlika u kontrastu između resolution i ostalih modova. Ali nije mi toliko strašno, ne znam da li bih primetio da ti nisi rekao.Da li jos neko ima slicnu situaciju?
Pa da. Cudan trip bas. Ja sam mislio da mi je od nekog patcha to, ali izgleda da je tako. Ne nalazim po netu nista o tome :/Sada sam baš testirao kod mene, i rekao bih da je stvarno primetna razlika u kontrastu između resolution i ostalih modova. Ali nije mi toliko strašno, ne znam da li bih primetio da ti nisi rekao.
c9, haha ma nije placebo. Napravicu fotke ako me ne bude mrzelo za vikendKoji TV imas? Mozda je nesto levo zbog njega, a mozda je sve neki placebo.
Da li je neko drugi osim tebe primetio isti efekat, neko od tvojih ukucana?
Probao sam sve i jedino sto pravi razliku je kada na tvu umesto console stavim pc za hdmi na kojem je soni. Onda bude jednaka slika izmedju, ali bude svetlija, nema onaj masni kontrast kao kad je console u resolution mode. A to ne mogu da dobijem u performance.^ da.
Da li si upalio full bandwith na HDMI podesavanju TV-a? Probaj da skines "Auto" sa RGB range podesavanja u PS5 OS-u. Da li koristis HGIG na TV-u i konzoli, ili na TV-u LG-ov tonemap mod?
Znam da jeste, a i kupio sam ga day oneJa bih odigrao da sam na tvom mestu, dobar je DLC.
Imam save na staroj konzoli gde sam presao igru jednom. Ali to je na obicnoj verziji, a goty nisam ni igrao sumnjam da bi se save prebacio. Plus onda moram nekako da ga prebacim na ps5."In order to play The Frozen Wilds DLC in Horizon Zero Dawn, you're going to need to ensure that you've fully completed the main quest A Seeker at the Gates. From this point you'll be able to access Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds, though the quests are tuned around characters that are Level 30 and beyond."
Odmah na pocetku DLC-a igrac sretne novu vrstu robo dino protivnika, veoma su agresivni i zeznuti za borbu. Tako da se preporucuje da si dobro opremljen.
National geographic.![]()
Ne valja crossgen a?![]()