Bice cokila, dosta napreduje machine learning, za koju godinu ce izuvati to. Strpi se jos malo.Ovaj tvoj komentar me je poprilicno zabrinuo jer znam da si covek iz struke. Da li moze @DieH@rd da demantuje ovu tvrdnju?
Bice cokila, dosta napreduje machine learning, za koju godinu ce izuvati to. Strpi se jos malo.Ovaj tvoj komentar me je poprilicno zabrinuo jer znam da si covek iz struke. Da li moze @DieH@rd da demantuje ovu tvrdnju?
Bice cokila, dosta napreduje machine learning, za koju godinu ce izuvati to. Strpi se jos malo.
Pa ne znam sta bih ti rekao, bojim se da ce vecina da lici jedna na drugu sa koriscenjem metahumana i quixelove biblioteke. Plus sto svi prelaze na unreal, ali bukvalno svi. Vec se to sada vidi u nekim igrama, bojim se da ce biti samo ucestalije u buducnosti. Sve je na devovima koliko budu imali vremena i ideja za razvitak. Sa druge strane indi scena ce biti u mogucnosti da mnogo lakse i jeftinije napravi nesto sto moze da zalici na aaa.Kakva su ocekivanja od prvih UE5 igara koje ocekujemo vec u 2023.?
Neces nikad videti noughty dog nivo kad u igri imas vise od 5 karaktera![]()
Ide jak tlou2 gasigrao se TLOU 2 vidim...i kako ti se svidja prica/likovi/gameplay i ostalo? il nije bas idealno to provaliti sa screenshotova?
![]()
Mogao si sve da preskočiš i samo se pohvališ da igraš na hard.Mogu vam reci da se sve vise navukujem na igru. Zeleo sam da potpuno izbegavam side questove jer sam hteo da se fokusiram na pricu. Medjutim naisam sam na main questove gde sam zesce underlevel pa sam prinudjen da radim sidequestove kako bih ojacao opremu i skilove. Trudim se da potpuno ignorisem borbu u otvorenom svetu, jer znajuci sebe, ako se budem borio na svakom cosku, dosadice mi igra kao prvi deo. Dakle borim se ISKLJUCIVO kada moram, odnosno kada dobijem task kill machines. Znaci skapirao sam- prvo rokam frost/shock/acid u zavisnosti sta je weaknes masine, a kada je stunujem idu tears strele za skidanje komponenti. Imao sam prilicno teskih borbi kada je na bojnom polju prisutno nekoliko masina. Bukvalno me nateraju da potrosim sve healing resurse. Doduse utice i hard tezina na kojoj igram.