• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 PC Horizon Forbidden West

Kakva su ocekivanja od prvih UE5 igara koje ocekujemo vec u 2023.?
Pa ne znam sta bih ti rekao, bojim se da ce vecina da lici jedna na drugu sa koriscenjem metahumana i quixelove biblioteke. Plus sto svi prelaze na unreal, ali bukvalno svi. Vec se to sada vidi u nekim igrama, bojim se da ce biti samo ucestalije u buducnosti. Sve je na devovima koliko budu imali vremena i ideja za razvitak. Sa druge strane indi scena ce biti u mogucnosti da mnogo lakse i jeftinije napravi nesto sto moze da zalici na aaa.

Nije bitno da li je igra UE5, vec koliko para i volje je ulozeno u projekat. Prva prava full UE5 igra ce izgleda biti Silent Hill 2 rimejk, koriste Nanite i Lumen [koji se cak moze i primetiti u prvom trejleru]. Ali opet, Nanite ne znaci da ce sva geometrija automatski biti epic. Geometrija ce biti onoliko detaljna i raznolika koliki je budzet [i storage target] igre.

skroz sam zaboravio ime...jedna domaca ue5 igra bi isto trebala da koristi lumen i nanite.
btw jel ima u najavi neki drugi enzin slicnih karakteristika? bilo bi mi cudno da sony first party isto pocne da koristi ue5 a prave svoje endzine oduvek.

Mogu vam reci da se sve vise navukujem na igru. Zeleo sam da potpuno izbegavam side questove jer sam hteo da se fokusiram na pricu. Medjutim naisam sam na main questove gde sam zesce underlevel pa sam prinudjen da radim sidequestove kako bih ojacao opremu i skilove. Trudim se da potpuno ignorisem borbu u otvorenom svetu, jer znajuci sebe, ako se budem borio na svakom cosku, dosadice mi igra kao prvi deo. Dakle borim se ISKLJUCIVO kada moram, odnosno kada dobijem task kill machines. Znaci skapirao sam- prvo rokam frost/shock/acid u zavisnosti sta je weaknes masine, a kada je stunujem idu tears strele za skidanje komponenti. Imao sam prilicno teskih borbi kada je na bojnom polju prisutno nekoliko masina. Bukvalno me nateraju da potrosim sve healing resurse. Doduse utice i hard tezina na kojoj igram.

nije navukujem nego navukivam

smart-thinking.gif

Mogu vam reci da se sve vise navukujem na igru. Zeleo sam da potpuno izbegavam side questove jer sam hteo da se fokusiram na pricu. Medjutim naisam sam na main questove gde sam zesce underlevel pa sam prinudjen da radim sidequestove kako bih ojacao opremu i skilove. Trudim se da potpuno ignorisem borbu u otvorenom svetu, jer znajuci sebe, ako se budem borio na svakom cosku, dosadice mi igra kao prvi deo. Dakle borim se ISKLJUCIVO kada moram, odnosno kada dobijem task kill machines. Znaci skapirao sam- prvo rokam frost/shock/acid u zavisnosti sta je weaknes masine, a kada je stunujem idu tears strele za skidanje komponenti. Imao sam prilicno teskih borbi kada je na bojnom polju prisutno nekoliko masina. Bukvalno me nateraju da potrosim sve healing resurse. Doduse utice i hard tezina na kojoj igram.
Mogao si sve da preskočiš i samo se pohvališ da igraš na hard.

Uh kako sam ispizdio sinoc. 3 sata sam pokusavao da ubijem Thunderjawa i nista. Naime, naredna main misija mi je level 24 a ja sam na levelu 20 i ko velim da uradim neki side quest kako bi nafarmao level. Uđem u side quest lvl 17. Pratim lika, prva bitka, druga bitka, sve ok...kad treca kaze Kill Thunderjaw. Pogledam mu level- ono 30! Sve istrosim na njega ali je munjevito brz! Dva puta sam uspeo da ga spustim na oko 10% healta ali zaleti se u mene i pregazi me, ili repom me zvizne i cao..ne mogu da ga lockujem kao u souls igrama. Namerano necu da spustim tezinu sa harda. Pokusacu veceras opet.

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Kako se zove ono nešto veliko, u jednom trenutku krene sve da privlači i onda sledi instant kill eksplozija auuuu to sam jedva ubio. Dešava se na kraju jednog sajd kvesta gde ga drže u kampu kao svog čuvara

Back
Top Bottom