• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 PC Horizon Forbidden West

Poceo sam da igram Burning Shores, graficki mi zaista ne izgleda nista bolje od Forbidden West-a, mozda neke bas suptilne nijanse, nista vredno pomena, ali zato mi povremeno shtuca, dok se to u Forbidden West-u bukvalno nikad nije desilo.
Igram samo main, skoro sam na pola DLC-a, verovatno sutra, prekosutra zavrsim, ali deluje mi dosadnije od Forbidden West-a za sad.

Predjoh i DLC, na kraju 51h igranja. Ceo DLC sam presao 5 level-a underlevel-ovan, ali nije bio problem, jer u tom momentu imas toliko jaka oruzja, main je bio tezi...

Bas jeziva situacija na kraju, jednostavno su morali da naguraju na silu LGBT u igru, nisu se smirili dok to nisu uradili... prvo Last of Us, sad ovo, sta je sledece, oce li i Lara Croft postati lezbacha... stvarno nemaju granica, sva sreca moze da se odbije taj nalet u dijalogu, pa je bar malim delom opciono.

Sylens mi je bio jedini iole zanimljiv lik u igri, a sto se tice DLC-a, nije nista posebno, ali kome se svidela main igra, moze da se odigra, ima epska borba na kraju sa boss-om, mada nista sto vec nije 100 puta prezvakano i nije nesto sto me jos uvek odusevljava.

Letenje je ok segment koji je ubacen u igru, nista posebno, niti sjajno uradjeno, ali bar malko unosi varijacije.

Zaboravih da kazem u main opisu, gliding koji su ukrali od Zelde je ovde toliko losije uradjen od Zelde, da jednostavno nije uopste uzivanje i nirvana koristiti ga, vec je ono cisto samo kao tool, kad trebate da se spustite sa velike visine... jer samo to i jeste, samo da se spustite sa visine, nije ko u Zeldi da mozete da glide-ujete i preletite pola mape, dok lagano razgledate, ovde samo brzo pada dole i to je to.

Last edited:
Izmedju bronze i srebra je, ako se koncetrises samo na main, bliza je srebru.
Ne mora nista da znaci, nisu ni igre iz bronze totalni krsh da ne mogu uopste da se igraju, samo su third tier.
Ne bi ni postojao bronzani folder da su tu igre koje nisu ni vredne igranja, igre koje nisu vredne igranja, ni ne skidam, nemaju folder.

Za Horizon je realnost da moze da se igra ako nemate pametnija posla, neki segmenti igre su OK, pa je cini podnosljivom, nije sve lose.

Grafika, zvuk, svet, dizajn, gameplay i ranged borbe su dovoljno dobre da te zadrze, ako igras samo main.
Takodje stealth mi je totalno ok.

Bas jeziva situacija na kraju, jednostavno su morali da naguraju na silu LGBT u igru, nisu se smirili dok to nisu uradili... prvo Last of Us, sad ovo, sta je sledece, oce li i Lara Croft postati lezbacha... stvarno nemaju granica, sva sreca moze da se odbije taj nalet u dijalogu, pa je bar malim delom opciono.
Kazes "naguraju na silu LGBT", koji je nacin da se prirodno ubaci LGBT u igru, da ne bude na silu? Imas li neki primer?

Btw, sta fali da Lara Croft bude lezbo?

Kazes "naguraju na silu LGBT", koji je nacin da se prirodno ubaci LGBT u igru, da ne bude na silu? Imas li neki primer?
Pa nema prirodnog, samo na silu i moze da se ubacuje.
Secam se da je forum bas striktan po nekim pravilima, pa ne bih mogao da detaljisem.

Fali!!!

Fali to da mmeni ili nekom ko ima 15 ili 20 ili 30 god ne treba da bude bitno dal je lezbo ili ne nago da igra bude dobra ,nista se ne dobija time sto je lgbt prisutan i u spajdermenu 2 itd igara ali kada je naglaseno kao u the last of us2 onda to kroz main kampanju meni bar smeta a i generalno mi smeta lgbt i te pederske stvari.
Nema nikakav znacaj lgbt u igrama po meni jedino sto moze odbiti nek ljude da igraju igre kao mene the last of us2 jer ne zelim da gledm dve devojke kko se zvale i td...(znaci ne moram da igram takve igre ) :)

Ala su slatke bigotske suze.
Nikada neću razumeti sto ljudima smeta kada imaš izbor. Niko te ne tera da budeš gej. Posebno su mi smešni oni sto “slučajno” pojebu lika u igri pa onda kukaju :) .

Back
Top Bottom