Predjoh i DLC, na kraju 51h igranja. Ceo DLC sam presao 5 level-a underlevel-ovan, ali nije bio problem, jer u tom momentu imas toliko jaka oruzja, main je bio tezi...
Bas jeziva situacija na kraju,
jednostavno su morali da naguraju na silu LGBT u igru, nisu se smirili dok to nisu uradili... prvo Last of Us, sad ovo, sta je sledece, oce li i Lara Croft postati lezbacha... stvarno nemaju granica, sva sreca moze da se odbije taj nalet u dijalogu, pa je bar malim delom opciono.
Sylens mi je bio jedini iole zanimljiv lik u igri, a sto se tice DLC-a, nije nista posebno, ali kome se svidela main igra, moze da se odigra, ima epska borba na kraju sa boss-om, mada nista sto vec nije 100 puta prezvakano i nije nesto sto me jos uvek odusevljava.
Letenje je ok segment koji je ubacen u igru, nista posebno, niti sjajno uradjeno, ali bar malko unosi varijacije.
Zaboravih da kazem u main opisu, gliding koji su ukrali od Zelde je ovde toliko losije uradjen od Zelde, da jednostavno nije uopste uzivanje i nirvana koristiti ga, vec je ono cisto samo kao tool, kad trebate da se spustite sa velike visine... jer samo to i jeste, samo da se spustite sa visine, nije ko u Zeldi da mozete da glide-ujete i preletite pola mape, dok lagano razgledate, ovde samo brzo pada dole i to je to.