• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Hardware saveti i problemi (kupovina/rešavanje problema)

@grunt Moj i5 12400 hladi DeepCool AG400 i baš sam zadovoljan. AG400 je sličan i za nijansu slabiji cooler od AK400

A ja mislio da sam jedini koji ne čita poruke do kraja :D

Pa ne traži samo položene coolere. Pomenuo je npr onaj Rajintek pa sam pomenuo AK400

A što se tiče nečitanja poruka i sl. ADHD FTW :D

Ljudi su zadovoljni njima, uz Kingston A400 kraljevi budžetskih kompjutera. Nisu najbrži al su kvalitetni, posebno za cenu. Ja sam ugrabio njihov NVME Gen3 od 1TB kada su bili okruglo 5000 dinara i nemam ni najmanje zamerki iako živi direktno ispod grafičke.

Last edited:
Buds 3 Lite su bile OK. Devojka mi ih je koristila i bila zadovoljna dok joj nisu ispale iz ušiju u sred noći i tako nestale zauvek.

Toliko znam. Čekam sada da mi obrade prijavu o kupovini telefona pa da dobijem četvorku što će biti za nekih mesec dana valjda. Onda ću moći reći nešto

Zamolio bih za preporuku za neke chepo BT bubice. TIA. :giggle:
Za malo vise para imas buds 3 pro ili samo buds 4 bez pro. Daleko su bolje od ovih.

Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 5 using Tapatalk

Ima i one sto je Tajm uzeo sa cute anime ribom :D

a i ove buds 5 pro su tu sa cenom

Btw da li se neke od ovim mogu koristiti i za gaming ili imaju audio delay za to ?

Gejmujem cesto sa cetvorkom, ok je. Ne vidim razliku u latencyju sa zhaomijem i sony xm4.

Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 5 using Tapatalk

Zamolio bih za preporuku za neke chepo BT bubice. TIA. :giggle:

Ja trenutno furam SONY WIC100W jer preferiram da su sluške povezane. Sem što bi očekivao da traju više od nekih 6 sati na jednom punjenju zadovoljan sam. Cena je okrugo 5000 dinara u gigatronu.

Back
Top Bottom