• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Hardware saveti i problemi (kupovina/rešavanje problema)

bitno je samo da koristiš kvalitetne tiplove pri šrafljenju u zid. osmica minimum.
pa dobro, tiplove dobijam u pakovanju u kutiji, mene mnogo vise brine kojeg je kvaliteta ovaj zid gde cu da bushim...

Post iznad :) Tiplovi sto dodju uz nosace su obicno tres, i da je dobar zid.

Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 5 using Tapatalk

Ako je u ikakvom obliku novogradnje, navojna sipka kroz ceo zid.

može ali je overkill.

@2CR4ZY lolčina to što dobiješ u pakovanju je teško sranje, bar ovako nešto

inače, imam baš ruku tog tipa što si okačio, samo je malo robusnija, za veće tv-ove. moja 55tica nema problema.

Brzom pretragom nasao sam od 35 do 63cm da ima modela koji se izvlace, recimo ovaj moze da se izvuce 63cm:

Pretrazicu dal ima i vise, ali to su vece skupe teritorije...

Ja sam nedavno uzeo ovaj za C3 48". Može da nosi TV-e do 65" i težine 40kg, minimalna razdaljina od zida mu je 8.4cm, a najveća 35.1cm, VESA 100x100 do 400x400. Uz njega se dobijaju i fischer tiplovi (doduše dosta kratki) sa šrafovima za montažu, još raznih šrafova, odbojnici, čak i mala libela. 5500 dindži je u Tehnomedii.
Uzgred, teško ćeč naći zidni držać za TV koji može da se izvuče metar od zida, jel verujem da takav ni ne postoji.

Attachments

• IMG_1289.jpeg
    IMG_1289.jpeg
    97.2 KB · Views: 10
  • IMG_1290.jpeg
    IMG_1290.jpeg
    207.3 KB · Views: 9
  • IMG_1288.jpeg
    IMG_1288.jpeg
    124.6 KB · Views: 10
Last edited:
Uzgred, teško ćeč naći zidni držać za TV koji može da se izvuče metar od zida, jel verujem da takav ni ne postoji.
Moguce, favorit mi je za sad onaj sto moze 63 cm, videcu dal cu iskopati i neki koji moze vise, jer ispod toga mi nema nikakve poente da to uopste radim.

ma gde, pa i ovo što je twister okačio su osnovni fišerovi tiplovi koji su prekratki, pogotovo ako se instaliraju na generalno loše zidove kod nas.
treba ti neki samogužvajući da budeš siguran da će lepo da uhvati.

Poručio dva komada da vidimo kako će da služe kao eksretni diskovi. Ako bude 400mb/s prvih 20ak GB a posle toga 100mb/s biće više nego zadovoljavajuće.

Ovaj silicon power sto sam porucio nedavno, OK sluzi svrsi. Igre rade super, al npr kada skidam nesto iz steam-a lepo koci disk ahaha Skida full speed jedno vreme, pa se ssd bori da zapise sve to, pa se vrati na full speed dl :D Definitivno fali kesa ili sta vec ovim jeftinim obicnim ssd-ima da pisu konstantno :) Al za te pare nemogu da se bunim :D

Tako da ni moj storage HDD ni ovaj SSD nemogu da izguraju 400mbit net non stop. Jedino kada na sistemski nvme ssd skidam uvek dl ide full speed bez usporavanja.

A telekom mi nudio da predjem na 600mbit, reko ne hvala hardver se muci vec sa ovom brzinom nema poente lol

Moguce i da se cpu malo davi, cak verovatnije sa tih ~45MB

ma gde, pa i ovo što je twister okačio su osnovni fišerovi tiplovi koji su prekratki, pogotovo ako se instaliraju na generalno loše zidove kod nas.
treba ti neki samogužvajući da budeš siguran da će lepo da uhvati.
20240619_112036.jpg20240619_133526.jpg

Ne znam dal su ovo isti ko njegovi, ali meni odgovara ovolika dužina, jer mi zid nije baš debeo, ali jeste jak...a C2 55" je ionako tipa 17kg, nije to neki stres na 40cm od zida.

Jel vrede ove sluske ove pare?

Sa Xiaomi Buds ne mogu da gejmujem jer ima blago kasnjenje zbog bluetootha sugavog

Poručiš preko neta (još podigneš u radnji da ne plaćaš potarinu) i onda imaš 2 nedelje da probaš i ako ti se ne sviđa vratiš. Slušalice, posebno ove jeftine, su strašno podložne ličnim preferencama stoga ne možeš da znam dok ne probaš. Ali računaj da su na nivou običnih slušalica od 20ak evra.

U tom stilu (žica, BT, 2.4GHz) imaš veliku konkurenciju u tom cenovnom rangu posebno od poznatih "prijatnih za džep" marki poput Redragon i Marvo ali i Logitech za malo više para

Last edited:
Poručiš preko neta (još podigneš u radnji da ne plaćaš potarinu) i onda imaš 2 nedelje da probaš i ako ti se ne sviđa vratiš. Slušalice, posebno ove jeftine, su strašno podložne ličnim preferencama stoga ne možeš da znam dok ne probaš. Ali računaj da su na nivou običnih slušalica od 20ak evra.

U tom stilu (žica, BT, 2.4GHz) imaš veliku konkurenciju u tom cenovnom rangu posebno od poznatih "prijatnih za džep" marki poput Redragn i Marvo ali i Logitech
za malo više para

Jeste, posle malo googlanja vidim da ima jos gomila slicnih takvih. I to sto kazes, online pa ako ne odgovara vracanje nazad :)

Back
Top Bottom