2CR4ZY
Forumski Apotekar
pa dobro, tiplove dobijam u pakovanju u kutiji, mene mnogo vise brine kojeg je kvaliteta ovaj zid gde cu da bushim...bitno je samo da koristiš kvalitetne tiplove pri šrafljenju u zid. osmica minimum.
pa dobro, tiplove dobijam u pakovanju u kutiji, mene mnogo vise brine kojeg je kvaliteta ovaj zid gde cu da bushim...bitno je samo da koristiš kvalitetne tiplove pri šrafljenju u zid. osmica minimum.
može ali je overkill.Ako je u ikakvom obliku novogradnje, navojna sipka kroz ceo zid.
Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 5 using Tapatalk
Moguce, favorit mi je za sad onaj sto moze 63 cm, videcu dal cu iskopati i neki koji moze vise, jer ispod toga mi nema nikakve poente da to uopste radim.Uzgred, teško ćeč naći zidni držać za TV koji može da se izvuče metar od zida, jel verujem da takav ni ne postoji.
Nije tačno, ako uzmeš neku iole kvalitetniju marku, dobiješ kvalitetne tiplove.lolčina to što dobiješ u pakovanju je teško sranje, bar ovako nešto
ma gde, pa i ovo što je twister okačio su osnovni fišerovi tiplovi koji su prekratki, pogotovo ako se instaliraju na generalno loše zidove kod nas.
treba ti neki samogužvajući da budeš siguran da će lepo da uhvati.
Jel vrede ove sluske ove pare?
![]()
GIOTECK Bežične gaming slušalice PS4/PS5/PC TX-70S crne | Online prodaja | Ananas
Kupi proizvod: GIOTECK Bežične gaming slušalice PS4/PS5/PC TX-70S crne online na Ananasu i uživaj u kupovini iz udobnosti tvog doma!ananas.rs
Sa Xiaomi Buds ne mogu da gejmujem jer ima blago kasnjenje zbog bluetootha sugavog
Poručiš preko neta (još podigneš u radnji da ne plaćaš potarinu) i onda imaš 2 nedelje da probaš i ako ti se ne sviđa vratiš. Slušalice, posebno ove jeftine, su strašno podložne ličnim preferencama stoga ne možeš da znam dok ne probaš. Ali računaj da su na nivou običnih slušalica od 20ak evra.
U tom stilu (žica, BT, 2.4GHz) imaš veliku konkurenciju u tom cenovnom rangu posebno od poznatih "prijatnih za džep" marki poput Redragn i Marvo ali i Logitech
za malo više para
ja se ne bih oslonio na tako kratke šrafove i tiplove, ali tvoj zid, tvoj tvView attachment 14540View attachment 14541
Ne znam dal su ovo isti ko njegovi, ali meni odgovara ovolika dužina, jer mi zid nije baš debeo, ali jeste jak...a C2 55" je ionako tipa 17kg, nije to neki stres na 40cm od zida.