E obavezno proveri i PSU deo konektora! Kada sam bio stavio kod mene 4080, na samom kraju sam primetio da u napajanje nisam skroz kliknuo konektor.Hteo prvo da kucam u recent get, al reko bolje ovde.
Jebo nvidiu i onaj novi gpu konektor morao sam bukvalno ko svinja da stisnem da udje skroz da "klikne". Nije ni cudo sto masa ljudi nije htela to da sili pa su dobili vatra i dim show u kucistu
Za gpu sam odradio DDU cistu instalaciju, za CPU valjda ne moram da se cimam nesto ? Win je sam skontao koji je novi CPU, ploci sam sibnuo zadnji BIOS pre instalacije ovog procesora i to je to valjda ?![]()
gledaj ti na znakove dima kad si morao da stiskaš taj konektor kao mrcinaHteo prvo da kucam u recent get, al reko bolje ovde.
Jebo nvidiu i onaj novi gpu konektor morao sam bukvalno ko svinja da stisnem da udje skroz da "klikne". Nije ni cudo sto masa ljudi nije htela to da sili pa su dobili vatra i dim show u kucistu
Za gpu sam odradio DDU cistu instalaciju, za CPU valjda ne moram da se cimam nesto ? Win je sam skontao koji je novi CPU, ploci sam sibnuo zadnji BIOS pre instalacije ovog procesora i to je to valjda ?![]()
Got it. Moje napajanje je doslo sa custom 12-pin kabelom, taj port je na obe strane.@DieH@rd
Kablovi u napajanje lagano ulaze, uzeo sam dva skroz nova 8 pin cisto reda radi![]()
Valja li ovaj eksterni HDD ili da uzmem neki drugi?
![]()
TP LINK RUTER C64 AC1200 WIFI
Najveća BiH internet trgovina s vama od 2008. Istražite ponudu i kupujte po povoljnim cijenama. Krenite u najbolju online kupovinu.www.sonycomp.com
Arctic P12 PWM PST A-RGB. Look no further.pa me zanima dal neko ima neku preporuku sta jos da razmotrim?
43 cfm vs 48 cfm i nije bas nesto jaci, a izgleda mnogo losije od corsaira koji sam okacio...Arctic P12 PWM PST A-RGB. Look no further.![]()
hmm, moram da vidim dal ih podrzava moje kuciste, mislim da ih podrzava, samo pitanje je dal mi staju dva ili tri, jer sad mi tu staju tri u nizu i popunjavaju prostor, dok ako stavim 14, ako staju samo dve, to ce biti ruzno, jer ce ostati nesto praznog prostora, ali ako staju sva tri da popuni ceo taj donji prostor, onda bih mogao da razmislim i o toj opciji.a zašto ne bi uzeo 140tice? bolja efikasnost i tiši su...
Koje kvalitetno napajanje uzeti? Racunajuci da ce i CPU i GPU imati visok TDP kontam da bi mi trebalo barem 850W.