• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Hardware saveti i problemi (kupovina/rešavanje problema)

Da ne pominjemo i mnogo vecu buku

Opet pricas na pamet. Koja buka od solidnog cpu coolera, moderne graficke i modernog napajanja?

Pa pobogu, nismo u 2004. godini i/ili komponentama iz tog vremena.

Subjektivno je kako ti percepiras buku, verovatno si do sad vec ogluveo od otvorenog kucista, pa i ne cujes.

Kao sto rekoh, odrzavas redovno jednom u mesec-dva-tri i ne ode na pastu. ;)
Zavisi koliko prasine imas u sobi, meni se skupi gomila prasine za par dana ;)

Meni je isla prasina na pastu od procesora u starom kucistu koje nije imalo filter za prasinu, a cak je bio i sve vreme zatvoreno, pa ti vidi.

Tako da pricaj u svoje ime i za svoj scenario, ne vazi to generalno za sve i svakog ;)

Da, sve je subjektivno i buka i prasina i usisivaci i mrzovoljnost. Tako da dzabe mlatimo praznu slamu. ;)

Jebano™ štancovanje postova.

Moderna grafika itekako pravi buku. Doduse u igrama se naravno ne cuje od igre ali rtx super resolution + yt natera ventove da polete :)

Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 5 using Tapatalk

Jedva cekam pasivno hladjenje, Noctua sa svojim pasivnim CPU kulerom je za sad najblize tome prisla, iako su temp nesto vece, vredi.

Moderna grafika itekako pravi buku. Doduse u igrama se naravno ne cuje od igre ali rtx super resolution + yt natera ventove da polete :)

Da, ni sa otvorenim ni sa zatvorenim kucistem ne cuje se od igre. :D Slusalice rulez u svakom scenariju.

Ma da. Nebitno da li je otvoreno ili ne.

Ne igra svako sa slusalicama..naravno da nije nebitno, teramo dalje ;)
Btw ja sam pristalica zatvorene stranice, da airflow ide lepo svojim tokom i manje prasine udje.

Back
Top Bottom