Pa ne mora gotova konfa, samo mora da je iz jedne prodavnice domace zbog garancije
Al kontam da tesko moze bolje i da sam biras komponente, al mozda gresim nisam uzimao iz domacih radnja ceo komp nikad
Koja je nasa prodavnica OK sa cenama predlozite slobodno. Ovo sam ja samo iskopo za par minuta.
Nekada je bio Emmi ubedljivo najpovoljniji, al od kada se sve to utopilo u raspadnutu tehnomaniju lol
Npr. Monitor, Exceed, A-Maze...
Nema dokaza jer su brendovi bez ikakve reputacije i da neko kaže "crklo mi je npr. Raidmax napajanje" odgovor bi bio "pa šta si očekivao, da će da radi bez problema". A eto, predloži ti neku gotovu konfiguraciju u tom cenovnom razredu, a da ima i kvalitetno napajanje.
Monitor izbegavajte. Ranije su imali praksu da namerno objave nesto ispod cene, itsvet i eponuda uvrste to u svoju ponudu, ti vidis da su najjeftinija prodavnica, kliknes i ono nikad nema na stanju, ali kad si vec kliknuo vidis sta ima. Takodje, na benchu su dokumentovano zeznuli coveka, kupio je 2 hard diska poveceg kapaciteta, od kojih je jedan bio dead on arrival i imao je jednu ogrebotinu dugacku mozda 5mm na stampanoj ploci nigde blizu elektronske logike. Sve u svemu optuzili coveka da je on sam kriv i nisu mu uvazili garanciju.Za Exceed mogu da kažem da imam odlična iskustva sa njima.
Monitor, radnja gde za 90% proizvoda koji su dobra ponuda stoji nedostupno nedostupno.Malo bolja varijanta
![]()
2 TB A-DATA AGAMMIXS70-2T-C
Online prodaja Laptopova, Računara i komponenti | Monitor - Samo najbolje!www.monitor.rs
Barem svoje kritike i pohvale mogu da predocim u reci, umesto da kazem da ostali ne kapiraju sto monitor ne valja jer nisu bili tamo.Jel postoji neka stvar na ovom svetu na koju ti nemas zamerku?
![]()
E jbg, nisam skontao da ga sada nemaju na stanju. Pre par dana su 100% imali jer sam baš gledao za PS5 da uzmem neki m.2 od 2TB...Monitor, radnja gde za 90% proizvoda koji su dobra ponuda stoji nedostupno nedostupno.
Nema vise ni ovog koji sam ja linkovaoE jbg, nisam skontao da ga sada nemaju na stanju. Pre par dana su 100% imali jer sam baš gledao za PS5 da uzmem neki m.2 od 2TB...