Platio sam misa preko 100e.Kod Logi miševa je double click gotovo uobičanjena pojava. Koriste krš svičeve.
Razer misevi danasnjice nisu nista bolji na zalost.Platio sam misa preko 100e.
Razer Lachesis-a (originalnog) sam koristio bukvalno 15 godina, bez ovakvih decijih problema. Jos uvek radi, samo sam hteo bezicni.
Na kraju sam ga sam otvorio - 4 PCB ploce - na misu
Rastavljao sam ga 15-20min - 20+ srafova, pa jos srafovi koji zahtevaju specijalizovan alat. Stvarno ne razumem cemu...
Unutra je bio prljav - prosto ne moze da ne bude, palcem okrecem kuglicu i mora da se isprlja i iznutra.
Rasravio sam microswitch (Omikron ako se ne varam), kad sam uspeo da dodjem do njega, skinuo sam bas metal koji pravi klik i izmirglo kontakt. Klik je i dalje odlican, bas nema razlika od desnog klika.
I switch je odlican - samo je _neodgovarajuc_ za ovu elektroniku.
Repairability 3/10 - sto mi je stvarno apsurdno za misa - pogotovo sto hocu samo microswitch da promenim
Sad radi sve, ali ovo je bas sramotno i za Logi i za periferiju od 100+e.
Asus ima modularne microswitch-eve u par modela, odličan ‘feature’.Repairability 3/10 - sto mi je stvarno apsurdno za misa - pogotovo sto hocu samo microswitch da promenim![]()
Nisi ti otvorio g903 da vidis sta je bol. Ali su u njemu bar switchevi na svom pcbu i lako zamenjivi. Kod g pro superlight djoka, lemljenje.Platio sam misa preko 100e.
Razer Lachesis-a (originalnog) sam koristio bukvalno 15 godina, bez ovakvih decijih problema. Jos uvek radi, samo sam hteo bezicni.
Na kraju sam ga sam otvorio - 4 PCB ploce - na misu
Rastavljao sam ga 15-20min - 20+ srafova, pa jos srafovi koji zahtevaju specijalizovan alat. Stvarno ne razumem cemu...
Unutra je bio prljav - prosto ne moze da ne bude, palcem okrecem kuglicu i mora da se isprlja i iznutra.
Rasravio sam microswitch (Omikron ako se ne varam), kad sam uspeo da dodjem do njega, skinuo sam bas metal koji pravi klik i izmirglo kontakt. Klik je i dalje odlican, bas nema razlika od desnog klika.
I switch je odlican - samo je _neodgovarajuc_ za ovu elektroniku.
Repairability 3/10 - sto mi je stvarno apsurdno za misa - pogotovo sto hocu samo microswitch da promenim
Sad radi sve, ali ovo je bas sramotno i za Logi i za periferiju od 100+e.
Gigabyte napajanje.... toliko su dobra da su pre nekih godinu ipo dana na NewEgg i Amazonu poklanjali ista uz grafičke i kupci su tražili da ih ne šalju
A ova IG-Max, Raidmax, Zeus i sl. trash napajanja su kao bolja?Gigabyte napajanje.... toliko su dobra da su pre nekih godinu ipo dana na NewEgg i Amazonu poklanjali ista uz grafičke i kupci su tražili da ih ne šalju
A ova IG-Max, Raidmax, Zeus i sl. trash napajanja su kao bolja?Teško da će u našim radnjama za taj keš naći gotovu konfiguraciju sa nekim kvalitetni(iji)m napajanjem.
Teško da će iz pdoavnice skolpiti nešto iste cene jer neće hteti takav raspad od napajanja itd.Pa ne mora gotova konfa, samo mora da je iz jedne prodavnice domace zbog garancije
Al kontam da tesko moze bolje i da sam biras komponente, al mozda gresim nisam uzimao iz domacih radnja ceo komp nikad
Koja je nasa prodavnica OK sa cenama predlozite slobodno. Ovo sam ja samo iskopo za par minuta.
Nekada je bio Emmi ubedljivo najpovoljniji, al od kada se sve to utopilo u raspadnutu tehnomaniju lol
Npr. Monitor, Exceed, A-Maze...Koja je nasa prodavnica OK sa cenama predlozite slobodno. Ovo sam ja samo iskopo za par minuta.
Nema dokaza jer su brendovi bez ikakve reputacije i da neko kaže "crklo mi je npr. Raidmax napajanje" odgovor bi bio "pa šta si očekivao, da će da radi bez problema". A eto, predloži ti neku gotovu konfiguraciju u tom cenovnom razredu, a da ima i kvalitetno napajanje.To jesu no-name ali makar nema dokaze da su se masovno samospaljivala što je dokumentovano za Gigabyte napajanja. Čak i kada je navodno stvar popraljena.