• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Hardware saveti i problemi (kupovina/rešavanje problema)

Sad sam tek skapirao da je ovaj Hydra program radio isti lik kao i DRAM calculator, da ne kažem spritualni naslednik za nove Ryzene. :)
Nisam ti ga dzabe preporucio msm taj deo sam zaboravio ali znam da ima u sebi svasta vezano i za ram :) ako budes njegov patron onda dobijas sve nove pro verzije sto izbaci

Pa ja koliko vidim poslednja verzija je od pre godinu i više dana, barem ta free...

Sudeci po ovome, ima 4 x M.2 porta, od kojih je jedan gen5, a ostali su gen4. Dva su od CPU-a, dva preko southbridge-a.

Na gigatron listingu kaze da ima "4 x M.2 Socket 3 konektora".

edit - uf tek sad videh cenu, 400€

Da li se ovo troje smije izbrisati?
Prosli put kad sam ubaciva hard disk ne sjecam se da je tako bilo a u onom prvom ima i nekakvih fajlova od oko 40MB.

Attachments

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    137.2 KB · Views: 19
  • 1.jpg
    1.jpg
    56.5 KB · Views: 19
  • 2.jpg
    2.jpg
    73 KB · Views: 19
Ako je boot-abilan disk onda ne. Ako koristiš kao storage uradi diskpart>clean da izbrišeš sve i to je to.
Nije Windows na njemu ako si na to mislio.
Da li moze samo da odavde uradim Delete Volume jer sam isprebacivao neke fajlove pa ne bih da ga sad brisem skroz?

Attachments

• 0.png
    0.png
    353.7 KB · Views: 9
Ostaće ti kao neiskorišten prostor, a ja nisam iskreno ljubitelj 'resize-ovanja' particija dok su (važni) podaci na njemu.

Htio bih da probam remote play (u LAN-u tj WLAN-u), da igram na Android telefonu. Dark Souls igre prvenstveno. Imam računar sa Windowsom i Steamom i PS4 9.00 gdje preko jailbrake-a igram igre. Da li je bolje da koristim Windows i Steam ili PS4 9.00? Imam i Nintendo Switch ali on nije hakovan. Da li njega mogu da koristim, pa da umjesto na Android telefonu, igram PC ili PS4 igre na Switch preko neke remote play opcije?

Dajte savet koji HDMi 2.1 kabl da uzmem da povežem RTX3080 sa C1.

Kapiram da je neko odavde već povezivao istu kombinaciju pa za svaki slučaj da imam preporuku za nešto što radi.

Da li je bolje da koristim Windows i Steam ili PS4 9.00?
Mozes isprobati obe opcije brzo, samo instaliraj SteamLink i Remote Play aplikacije na fon. Vidi koja verzija igre ti radi bolje i ima manji lag, kao i da li ti smeta da i komp bude nedostupan za bilo sta drugo dok ti je Steam streaming aktivan.

Postoji steam remote play homebrew aplikacija za jailborken switch.

Dajte savet koji HDMi 2.1 kabl da uzmem da povežem RTX3080 sa C1.
Samo vidi da na kutiji HDMI 2.1 kabla pise 48gbits [nekad su brendirani i kao 8K ili 8K60].

Recimo 5m bi bilo dovoljno, sad nemam pojma zašto je ovaj kabl jeftiniji i 5m košta kao 3m kod ostalih-

Ne mora da znaci da je fejk, mozda samo manju ali marzu uzima kp lik.

Ja sam imao identicnu situaciju za povezivanje, 3080 i c1. Kupio linkom kabl u gigatronu, 3m je valjda 2300 bilo ali lupio sam cenu. Radi flawless. Jedino sto je to bio jedini takav kabl a bio sam u onom velikom gigatronu u bigu.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Jedino što sam se razmišljao neke crne ili bele mada i ova siva je OK.

Back
Top Bottom