• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Hardware saveti i problemi (kupovina/rešavanje problema)

Ima i novih 3060 za 430e, to ti je najbolje resenje.

kakav je rx 6700? ne xt, ima samo jedan oglas na kp za 440e sto mu dodje kao 3060... iznenadjujuce malo informacija na netu.

Obican 6700 je lansiran pre par nedelja, nisam nigde ni video oficijelnu cenu. Trebalo bi da ima par 36 CU-ova [malo manje od 6700XT], pravi PS5 chip. :D

sta znam ako je uz oc blizu 6700xt to je vec 3060ti rang po 3060 ceni...

6700xt za 56k dinara? Yay or nay? Konacno nesto sto mi izgleda kao dil.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

E da, asus dual je model. Realno sirotinjski ali je i cena :D

za te pare neces naci bolje, samo jedino dal ti je RT bitan.

nisam znao da je novima toliko pala cena.

Za 1080p ce biti vise nego dosta. To je u mom 1080ti rangu, malo brze, osetices velik napredak u odnosu na gtx970.

ako je jos neko pirat ovde:p...imam problem sa fitgirl repack-ovima, skinuo sam stray i death stranding i kod oba instalacija puca, za stray sam sada stavio ogranicenje na 2gb rama i evo stoji instalacija na 5% pola sata...antivirus je iskljucen. ranije sam skidao fitgirl i ponekad bi samo imao probem ali bi istalirao igru...

pa ako nece da ti inst, imas slab komp, proc ili memorija ili cak nedostatak ssd-a... a mozda ti ni igru nije skinulo kako treba.
ja generalno izbegavam fitgirl, cesto imam problema sa njihovim pack-ovima... a i suvise im je zahtevna instalacija i dugo traje ako ti je slab komp, bolje skini full release.

Ja sam skinuo Stray (FitGirl repack) da probam igru i proverim kako ista radi na mom starom laptopu (sa 8gb rama) i instalacija je prosla bez problema. Sat vremena se instalirala igra. 😄

Ne znam koliko sam pogodio temu ali ryzen 3600 i gtx 970 ladno ne mogu da puste ceo 4k bluray Matrixa 2 a da ne dropuju frejmove iako pot player tvrdi da tera preko 30fps. Gpu zakucan na 100% cpu oko 70%. Sa druge strane, ryzen 1200 i gtx 1030 nikakvih problema nemaju. Eto sta radi hw decoder ili ja masim nesto ocigledno.

Po defaultu da, i meni je slicno sa dosta slabijim hardverom. Probaj neki drugi Video Renderer.

U PotPlayeru mi preko madvr (Madshi) radi bez greske.

Back
Top Bottom