• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Hardware General (vesti/konferencije/glasine)

Nije kao da nisu ranije to radili.

Sent from my Galaxy Z Flip 5 using Tapatalk

I meni je bio ranije, al kad vidim kakvi su ostali, Steva je zlatan. Mislim da sam ih batalio pre par godina kada su radili neka poredjenja novog i starog hardware-a i imali su nerealno lose brojke tog starog hardware-a jer ga nisu uopste podesili kako valja i/ili su imali felericne komponente, ali realno, to je mala greska u odnosu na to sta ovi ostali rade.

Linus sto je ljigav, to je standardno, ali hardware unboxed su mi bas najantipaticniji.

Evo za one koje iritira GN Steve i HUB Steve, mozda im se Daniel ucini normalnim:

Nova FSR3 Fluid Motion verzija stigla sa Avatarom, poboljsan je i upscale i rad generisanih frejmova [lag, vsync, vrr].

Mmmmm zanimljivo, ako se ovaj rumor ispostavi tacnim i 4070 Ti dodje sa 16gb rama, ako bude primamljiva cena, mozda ga uzmem umesto 4080.

Mmmmm zanimljivo, ako se ovaj rumor ispostavi tacnim i 4070 Ti dodje sa 16gb rama, ako bude primamljiva cena, mozda ga uzmem umesto 4080.
4070 Ti Super će imati 16GB VRAM-a, that's fo-sho. A koja je to primamljiva cena, koja će te konačno naterati da uzmeš novi GPU? :unsure:

4070 Ti Super će imati 16GB VRAM-a, that's fo-sho. A koja je to primamljiva cena, koja će te konačno naterati da uzmeš novi GPU? :unsure:
Sada je 4070 Ti na KP izmedju 700e i 800e, a kad izadje 4070 Ti Super, ocekujem da obicnom Ti padne cena za bar 100 evra, a Super onda da bude do 800e.

Tako, do 800e mi zvuci kao ok cena, samo jos da vidim perf vs obicne 4080, ali cu sacekati da izadje i 4080 Super krajem januara, da bih video koliko ce i njemu cena da padne...

Tako da najrealnije pada da cu ja tamo negde u martu uzeti novu grafu, a tad cu uzeti i nov TV.

800 do 900e max bih dao za grafulju, ako me nesto bas napali, a 1000e i vise ne bih davao, nekako ne zelim nikako tu granicu da prelazim, mada, MADA... TV ce skoro sigurno biti preko te granice, kao i monitor... tako da mozda jedino ucinim ustupak za ta dva... tu nema izbora koji me zadovoljava...

Back
Top Bottom