• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Hardware General (vesti/konferencije/glasine)

Manje frustracije i manje shvacanja svega bukvalno, te ces i imati vise razumevanja sta je napisano.

Pripazi Twistere, zaboravio si koliko je Krejzi opasan:

awni7z.gif

a gde si ti i tvoja slika, klip?

mislim kad imas slobodu da bez dozvole kacis tudje klipove, red je da okacis i sebe da vidimo kako si lep.

Shvatanja. ;)
jos uvek nisi smanjio frustraciju, radi na tome, ne znam dal je izvor tvoje frustracije posao ili devojka, ali mozes ti to, potrebno je samo malo vise truda ;)

A sam si ovde na forumu okacio klip iz kojeg sam izvukao taj gif (odatle i ta famozna sloboda):
pa bez obzira, ok je ja sam da okacim, a zamisli ja sad otkrijem tvoj fejs i pocne da kacim tvoje slike i klipove, neukusno... tako su i na benchu radili...
ne bi me cudilo da pocnes da kacis i nesto sto nisam kacio na forum, al ajde...

Krejzi ulazi u Gigatron po Radeon.

haha, good one, mada obzirom da sam socijala, to sigurno ne bi bio Gigatron, tamo ne zalazim vec preko 10 godina, bio bi to verovatno Amaze, Monitor, Atom, BC Group il tako nesto... htedoh reci Emmi, ali posto vise ne postoje i sad su oni zapravo Gigatron ili bese Tehnomanija...

Last edited:
Masis poentu i ocigledno ne kapiras slobodu i "slobodu".
A verovatno ni upotrebu javno dostupnog sadrzaja u kriticke/transformativne/fairUse/itd svrhe. No, to je neka skroz druga tema, pa aj da ne prdimo ovde...

Idemo dalje sa Hardware General. (y)

Opusti se, necu te tuziti...

Pripazi Twistere, zaboravio si koliko je Krejzi opasan:

uopste nisam takav po prirodi, ko oce lepo i gde ima uzajamnog postovanja, to definitivno preferiram, ali nacin na koji se ovde neretko komunicira, to nikako ne varim i uzivo tako nesto sigurno ne bih tolerisao, pa nek shvati to kako ko hoce.

Cita 14 Gb po sekundi, 'bem ti lebac, bas su je nasvirali

2230 drajvovi im crkavaju prilično brzo tako da bih se držao pouzdanijih brendova.

Plus trenutno te brzine ne donose bas nista.

Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 4 using Tapatalk

Kupio sam Silicon Power A60 od 1TB koji je džab džaba i kada sam poredio sam ortakom koji ima Samsung 980 pro sem u sirovom prebacivanju podataka ili instaliranju programa razlike spadaju u nešto što ne bi osetio van direktnog poređenja. Moje je sada ispod 5000 dinara a njegov više nego tri puta skuplji!

Njegov je skuplji jer ima DRAM cache koji pomaze pri duzem non-stop radu [i drajv ce duze da mu pozivi] i ima podrsku za gen4 brzine.

Za obican rad ce i tvoj odraditi dobar posao.

Njegov je skuplji jer ima DRAM cache koji pomaze pri duzem non-stop radu [i drajv ce duze da mu pozivi] i ima podrsku za gen4 brzine.

Za obican rad ce i tvoj odraditi dobar posao.
Samo ukazujem na to da sem ako ti treba svaka kap brzine ne moraš da pljuneš pare. Razlike postoje ali se za uobičajeno koriščenje ne oseti. Da sada redovno radim nešto poput motaže 4K videa razlika bi bila više nego očigledna.

A što se tiče pouzdanosti, zaobilazio bi Samsung u svakom slučaju. Imaju mnogo šarenu istoriju.

Back
Top Bottom