• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Hardware General (vesti/konferencije/glasine)

Reflex je ostao isti, to je samo procedura da se podesi frame queue da nema zastoja izmedju rendera i display-a na ekranu.

Malo koja igra je to koristila jer su developeri alergicni na svaki dodatni posao. Ako developer ne primecuje velik lag ili ne primecuje los framepacing [FROM software :D], izbacice igru tako i zabole ih za vristanje mase na forumima.

Pa naravno kad je tek DLSS3 sa FG i doneo taj ogroman latency, pa su morali da izmisljaju Reflex, kako bi ga nekako spustili...
FG nije doneo "ogroman latency", doneo je jedan frame zaostatka sto je bila normalna pojava ranije. Ali to je novi negativni element, lep clickbait outrage, ajmo malo da se zalimo online kako ovaj besplatni bonus nije PERFEKTAN. :D

Sta znam, gledao sam na YT klip, kacen je ovde, gde su testirali CP, i ono skace na 30, 40ms, mozda cak i 100ms, ne mogu sad da se setim, ali bilo je dosta.
Ja volim da je to ipak do 10ms i glatko ko bebina guza.

Ma ajde bre, ne primecujem razliku u CP sa i bez Frame Generationa, i da je latencija 3x veca, ne primecuje se, a framerate zakucan na 100 u QHD.. Nije to kao ono konzolaski dzagnes palicu a ona reaguje posle sekunde

FG se oseti u ultra faced paced igrama ne znam poput Warzone-a npr, ali tamo svakako se ima dovoljno fpsa da je dovoljno samo DLSS koristiti FG je potpuno nepotreban.

Ja volim da je to ipak do 10ms
maxlandis01_zps486891lfsvx.gif

Ja primetim kad je preko 10ms, drugo su konzolashi, oni su navikli da je sporo, pa njima sve isto dodje :D

GPU ima ventilatore, bolje hladi taj SSD nego obican pasivan heatsink.

Ja vec objasnih da ja samo zelim da AMD bude zdrava konkurencija
Kako će biti konkurentni kad ih ljudi poput tebe i Dajharda hvale na sva usta a na kraju kupe 'zelene'. Nije to samo ovde slučaj da se razumijemo, tako je širom svijeta i zato je takva situacija.

Pa ja im dajem makar glas, to je sve sto mogu i da sam casualac, uzeo bih ga sigurno, ovako se nadam da ce neko procitati moje hvalospeve i uzeti AMD...

Ja primetim kad je preko 10ms, drugo su konzolashi, oni su navikli da je sporo, pa njima sve isto dodje :D

Pa ja im dajem makar glas, to je sve sto mogu i da sam casualac, uzeo bih ga sigurno, ovako se nadam da ce neko procitati moje hvalospeve i uzeti AMD...
AMD je znači samo za kežualce? Mislim kad takav stručnjak i pro(u)ser to kaže, onda je to tako, nema dalje šta da se priča.

Lako je biti bezobrazan iza monitora, nemoj tako da mi se obracas, jer ja nikog nisam vredjao, ako ne umes lepo da mi obratis, nemoj nista ni da mi pises.

Sta znaci biti casualac a sta je ono drugo?
Zar nisu svi koji ne zive od gaminga casualci?
Evo ja igram igre 30 godina po 3-4 sata dnevno,to mi je hobi,uzivam u njemu ali smatram da sam casualac a ne profesionalac,radim nesto sasvim drugo a opet imam nvidia kartu.

Oces da mi kazes da ti ne osecas razliku izmedju 10ms i 50ms?

svi ocemo RT, DLSS itd... dok onim manje probirljivim casualcima i AMD je dobro resenje, lepo uzmu AMD grafu od 200 evra i pichi.

^

Last edited:
Ti pises nebuloze.
Odgovori moraju da postuju pravila foruma.
Takodje ko si ti da pricas sta je i kako je, kao neku univerzalnu istinu, predlazem ti da se koncetrises vise na svoje misljenje, a ne na blacenje tudjeg, ako se ne slazes precuti ili daj svoje misljenje, ali mani me tog bezobrazluka, samnom ne moze tako da se prica, da bude jasno tebi, a i svima ostalima.

Back
Top Bottom