• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Hardware General (vesti/konferencije/glasine)

Samsung ssd-ovi su prilično pouzdani, imam dva komada dugi niz godina.

Crucial BX500 jedan od najjeftinijih SATA SSD-ova baj d vej.
Sve su to toliko male razlike, da nije ni vredno pomena, možeš m.2 nvme da uzmeš za te pare.

Ja sam tražio skoro najjeftiniji m2 sata ssd za raspi, jer argon neo ne podržava nmve, čudo jedno koliko je bilo teško :D

Scythe Fuma 3!

Povratak kralja. Ja imam originalni Fuma 2 i zadovoljan sam sa njime. Ovo se cini kao dooosta bolji proizvod, a cena je bas pristupacna.

Uvekl su imali fokus na tisinu pri radu, a sada su i temperature doveli u red.

A kod nas je 7900XT 1290evra. Treba HardwareUnboxed da nam napravi cost per frame za tu cenu.

@2CR4ZY Taj oglas sigurno nije ažuriran, jer na iPon-u nema ni jedne Power Color 7900 XT, a najjeftinija je oko 840€ (tj. nešto manje od 100k din.) kad se oduzme PDV tj. AFA. Znači oko 450€ manje nego kod nas. Ali svakako bih pre na ovu mađarsku cenu dodao jos ~150€ i kupio 4080.

Pa da, naravno, samo ne vidim zasto se poredi sa cenama u prodavnicama koje nikad nisu realne, a moze lepo da se uzme preko KP-a...

OEM izvori od MILD-a kazu da ce dobiti FRS3 breefing ovih dana, a da ce public unveil najverovatnije biti na Gamescom-u gde ce AMD predstaviti RX 7800.

Vecina videa mu je posvecena vesti da se AMD pati sa najvecim chipom od RDNA4 koji ce najverovatnije biti odlozen/otkazan. Postoji sansa i da ce Nvidija odustati od najveceg chipa za sledecu generaciju posto hoce da se vise posvete profitabilnijem AI hardveru.

Back
Top Bottom