Treba ti samo jednom, cim instaliras Homebrew Channel miran si.Hvala ali previse komplikovano i zahteva linux dodatni bt hardwer a to mi ne vredi,mislio sam da ga nakacim u spavacu gde mi je crt![]()
Dzabe i da mi treba samo 10puta kada nemamTreba ti samo jednom, cim instaliras Homebrew Channel miran si.
Pa kaze da mozes preko pc, samo dignes linux na usb fles, pokrenes ga s usba i to je to, ako sam dobro skontao.Dzabe i da mi treba samo 10puta kada nemam
Softverski može samo Switch v1 da se hakuje. Za proveru, ovde uneseš serijski broj svoje konzole i on ti kaže da li je unpatched (može softverski da se hakuje) ili patched (ne može softverski da se hakuje).
A svaki Switch može da se čipuje.
Tako je, mora čip.XKJ je verzija, znaci samo chip ?
Ali, realno, to je bolja verzija Switcha. Osetno se manje greje, a autonomija baterije je značajno bolja.Serials from XAJ70050000000 and up are patched and can't be modded. For serials beginning in XKW1, XKJ1, XJW1, and XWW1: All consoles released with these numbers are patched and can't be modded.
Videcemo kako radi. Mozda ubace dugme kao sky3ds za 3ds za šaltanje igara ili nesto slicno.^ Super stvar. Ne sviđa mi se samo jer "drnda" slot za ketridž da bi menjao igre. Nema komentara na videu, ali izgleda da ketridž totalno random učitava igre?