• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Hacking news,exploits homebrew....

Hvala ali previse komplikovano i zahteva linux dodatni bt hardwer a to mi ne vredi,mislio sam da ga nakacim u spavacu gde mi je crt :)

Hvala ali previse komplikovano i zahteva linux dodatni bt hardwer a to mi ne vredi,mislio sam da ga nakacim u spavacu gde mi je crt :)
Treba ti samo jednom, cim instaliras Homebrew Channel miran si.

Ovde ima korak po korak, u tekstu uvek up-to-date uputstva za hakovanje svih modela wiija, možda ima neki način koji odgovara

Koliko se meni čini, sad se svi probijaju preko eula axploita

Last edited:
Reših da izvadim Switch iz ormara i konačno nešto i odigram na njemu, kad ga već imam. Kad sam ga nabavio bio je aktuelan FW 15.0.1, odradio sam softmod i odložio ga u ormar. 😄 Samo sam sporadično proveravao na koliko % je baterija da se ne bi isključio. E sad, isklučio se, a u međuvremenu je izašlo još FW-ova (sad je aktuelan 16.1.0), pa me interesuje da li mogu da uradim official update FW-a, tj. kao da konzola nije ni softmod-ovana (ona valjda sad i jeste u tom statusu, jer kad pogledam u system info piše samo 15.0.1, nema ono AMS 1.x.x kao što piše posle softmod-a) i onda posle toga instaliram CFW za 16.1.0? Imam i RCM jig za pokretanje payload-a.

Uvek prvo CFW.

edit: mislim, dobra je praksa, sumnjam da može nešto ozbiljno da te sjebe

Softverski može samo Switch v1 da se hakuje. Za proveru, ovde uneseš serijski broj svoje konzole i on ti kaže da li je unpatched (može softverski da se hakuje) ili patched (ne može softverski da se hakuje).

A svaki Switch može da se čipuje.

Softverski može samo Switch v1 da se hakuje. Za proveru, ovde uneseš serijski broj svoje konzole i on ti kaže da li je unpatched (može softverski da se hakuje) ili patched (ne može softverski da se hakuje).

A svaki Switch može da se čipuje.

Gde ovde ne vidim link?

XKJ je verzija, znaci samo chip ?
Tako je, mora čip.

Serials from XAJ70050000000 and up are patched and can't be modded. For serials beginning in XKW1, XKJ1, XJW1, and XWW1: All consoles released with these numbers are patched and can't be modded.
Ali, realno, to je bolja verzija Switcha. Osetno se manje greje, a autonomija baterije je značajno bolja.

Back
Top Bottom