Treba ti samo jednom, cim instaliras Homebrew Channel miran si.Hvala ali previse komplikovano i zahteva linux dodatni bt hardwer a to mi ne vredi,mislio sam da ga nakacim u spavacu gde mi je crt![]()
Dzabe i da mi treba samo 10puta kada nemamTreba ti samo jednom, cim instaliras Homebrew Channel miran si.
Pa kaze da mozes preko pc, samo dignes linux na usb fles, pokrenes ga s usba i to je to, ako sam dobro skontao.Dzabe i da mi treba samo 10puta kada nemam
Samo sam sporadično proveravao na koliko % je baterija da se ne bi isključio. E sad, isklučio se, a u međuvremenu je izašlo još FW-ova (sad je aktuelan 16.1.0), pa me interesuje da li mogu da uradim official update FW-a, tj. kao da konzola nije ni softmod-ovana (ona valjda sad i jeste u tom statusu, jer kad pogledam u system info piše samo 15.0.1, nema ono AMS 1.x.x kao što piše posle softmod-a) i onda posle toga instaliram CFW za 16.1.0? Imam i RCM jig za pokretanje payload-a.Softverski može samo Switch v1 da se hakuje. Za proveru, ovde uneseš serijski broj svoje konzole i on ti kaže da li je unpatched (može softverski da se hakuje) ili patched (ne može softverski da se hakuje).
A svaki Switch može da se čipuje.
Tako je, mora čip.XKJ je verzija, znaci samo chip ?
Ali, realno, to je bolja verzija Switcha. Osetno se manje greje, a autonomija baterije je značajno bolja.Serials from XAJ70050000000 and up are patched and can't be modded. For serials beginning in XKW1, XKJ1, XJW1, and XWW1: All consoles released with these numbers are patched and can't be modded.
Videcemo kako radi. Mozda ubace dugme kao sky3ds za 3ds za šaltanje igara ili nesto slicno.^ Super stvar. Ne sviđa mi se samo jer "drnda" slot za ketridž da bi menjao igre. Nema komentara na videu, ali izgleda da ketridž totalno random učitava igre?
nemam pojma kome sam je prodao ali je posluzila svrsi