• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Hacking news,exploits homebrew....

Elegantno rešenje samo će valjda napraviti bolji fazon za menjanje igara od ubacivanja i izbacivanja ketridža, to će pre ili kasnije da sjebe mehanizam u slotu koji drži ketridž unutra

isto. drhtao sam danima dok nije stigao, jer nisam imao nikakav tracking, a dao sam fazon 60e 😂
Ja sam se plašio carine jer je bilo 60 eur, prevazilazilo magičnih 50. Al pošteni pirati stavili nižu cenu pa prošlo glatko, mislim da su napisali nešto tipa SD kartica vrednost 5 eura 😂

Vidim na nekim stranicama aktivni pre-orderi ali shipping košta kao 2/3 kertridža.

Navodno se koriste posebni dumpovi za taj ketridž, izvan popularnih XCI i NSP formata, sa ključevima koji su unikatni. A ne smeju da postoje dva korisnika sa istim ključevima, što može dovesti do toga Nintendo momentalno banuje konzole sa ovim ketridžom, čim se povežu na internet. Ako se konzole koriste offline, nema bojazni od bana.

Ketridž je dobar za bekap ličnih ketridža, kako ne bi morali svi da se nose zajedno sa konzolom.

Naravno, ovo je još uvek sve rekla-kazala. Pratimo. :)

Mislim da i dalje koristi XCI format samo sa nekim dodatnim header-om i fajlom sa ključevima. Mislim da će se uskoro pojaviti i aplikacija koja konvertuje postojeće dump-ove u ovaj format. A ovo je naravno isključivo za offline, što i nije neki hendikep ako bude mogućnosti za integrisanje DLC-ova i update-a u XCI.

Ima ovde ali shipping ubija:
Code:
https://migswitch.store/products/mig-switch-pre-order

Da li postoji neka svrha da se na V1 Switch koji je hakovan stavi chip?
U smislu to je onda permanentno rešenje i mogao bi i da se gasi skroz?

Back
Top Bottom