Ashitaka
Well-known member
Ja jos uvek imam sky3ds+ i koristim na jedmom n3dsxl koji nisam hteo da hakujem xd Super stvarcica.ah kad se setim sky3dsa, bila je super stvarnemam pojma kome sam je prodao ali je posluzila svrsi
Ja jos uvek imam sky3ds+ i koristim na jedmom n3dsxl koji nisam hteo da hakujem xd Super stvarcica.ah kad se setim sky3dsa, bila je super stvarnemam pojma kome sam je prodao ali je posluzila svrsi
Ja još imam svoj. Naručio iz nemačke, pre nego što je to bilo kulah kad se setim sky3dsa, bila je super stvarnemam pojma kome sam je prodao ali je posluzila svrsi
isto. drhtao sam danima dok nije stigao, jer nisam imao nikakav tracking, a dao sam fazon 60eJa još imam svoj. Naručio iz nemačke, pre nego što je to bilo kul![]()
Ja sam se plašio carine jer je bilo 60 eur, prevazilazilo magičnih 50. Al pošteni pirati stavili nižu cenu pa prošlo glatko, mislim da su napisali nešto tipa SD kartica vrednost 5 euraisto. drhtao sam danima dok nije stigao, jer nisam imao nikakav tracking, a dao sam fazon 60e![]()
Odakle ti to da je 58.82€ ba sajtu je 70 plus dostava ispadne 78€izasao vec u nemacku pre order
Mig Switch Modul
58.82€
I moj ventilator za oled počeo da drnči, gde to ima a da je ok kvalitet?Još moj ventilator da stigne sa Jupitera, koliko putuje![]()