• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Hacking news,exploits homebrew....

I šta sad raditi? Da li prodavati originalne kertridže dok još drže cenu? Ovo mi je prva konzola da mi se dešava ovakva situacija u realnom vremenu, umesto da dođem kad je već sve probijeno

I šta sad raditi? Da li prodavati originalne kertridže dok još drže cenu? Ovo mi je prva konzola da mi se dešava ovakva situacija u realnom vremenu, umesto da dođem kad je već sve probijeno

Originalni kertridzi ako i padnu sa cenom ce opet skociti posle nekog vremena. Ima puno ljudi koji prave kolekcije i za kertridzima ce uvek biti potraznja. Barem ja tako mislim…

Kako će skočiti kad ih MIG učini potencijalno beskorisnim?
I ne samo beskorisnim, nego opasnim. Kupiš kertridž u prodavnici, ubodes u switch i Nintendo te banuje jer je prodavnica tebi prodala proizvod sa kog je neko počupao ključ. To je ogroman problem. Dokazuj se ti posle sa našim Indijancima šta se zapravo desilo.

Kako će skočiti kad ih MIG učini potencijalno beskorisnim?
Ako se pogledaju ostale konzole, 8-bit era, 16-bit era, njihovi kertridzi i dalje drze cenu, iako su dostupni i rasprostranjeni romovi i emulatori. Jednostavno ima ljudi koji vole da imaju fizicko izdanje, original. Ali to je proces koji traje, tipa za 10+ godina ce se vrati sa cenom na ~ danasnje… To nece biti za svaki naslov naravno, ali oni koji valjaju ce da “vrede”.

I ne samo beskorisnim, nego opasnim. Kupiš kertridž u prodavnici, ubodes u switch i Nintendo te banuje jer je prodavnica tebi prodala proizvod sa kog je neko počupao ključ. To je ogroman problem. Dokazuj se ti posle sa našim Indijancima šta se zapravo desilo.
To sa kljucevima je na mestu. Ali tada online servisi moguce i nece raditi. Nemam pojma, iznosim svoje misljenje kao neko ko ima solidnu fizicku kolekciju i ko vodi racuna da li je i kada konzola online.

Ja se razmišljam da li mi je pametno možda da rasprodam svoju kolekciju dok još mogu za približno iste pare za koje sam je kupio, da iskoristim te pare za kupovinu mig kertridža i da jednostavno nikad ne izlazim na internet osim sa naslovima koji su kupljeni digitalno. Ko sto rekoh, ovo mi je prva konzola za koju sam krenuo da kupujem fizička izdanja.

Gledam koliko koštaju fizička izdanja za PSP npr, ono je maltene dzabe, tako da baš nisam siguran koliko će držati cenu switch kertridzi.

Ja se razmišljam da li mi je pametno možda da rasprodam svoju kolekciju dok još mogu za približno iste pare za koje sam je kupio, da iskoristim te pare za kupovinu mig kertridža i da jednostavno nikad ne izlazim na internet osim sa naslovima koji su kupljeni digitalno. Ko sto rekoh, ovo mi je prva konzola za koju sam krenuo da kupujem fizička izdanja.

Gledam koliko koštaju fizička izdanja za PSP npr, ono je maltene dzabe, tako da baš nisam siguran koliko će držati cenu switch kertridzi.
PSP kao konzola je specificna, nikada nije zazivela potpuno. Vita se jos drzi kolko tolko sa cenama za dobar deo naslova ali ni ona nije iskoristila sav svoj potencijal. Ubili je sa onim posebnim mem karticama i skratili joj vek pa samim tim i hype. Nintendo (i Sega) je uvek bio specifican, ali treba cekati. Ako je stvar obezbedjivanje novca od kertridza za MIG kertridz i dumper sada, to je svakako blize nego cekati 10+ godina za povrat novca.

1711388908218.png

Ako se pogledaju ostale konzole, 8-bit era, 16-bit era, njihovi kertridzi i dalje drze cenu, iako su dostupni i rasprostranjeni romovi i emulatori.
Jesi uopšte pogledao video?

Jesi uopšte pogledao video?
Jesam. I generalno znam za MIG switch nekih mesec-dva i na listi mi je za kupiti zajedno sa Dumperom i pratim s vremena na vreme to malo klipova sto izlazi.

Izneo sam svoje misljenje, diskutujemo. Od svoje kolekcije Switch igara necu odustati, a planiram i ova dva cuda da nabavim, da se igram.

Inace trenutno koristim iskljucivo banovanu konzolu da se igram, i igram samo ono sto je kompletno na kertridzu. Ne kupujem one varijante deo igre je tu ostatak moram da skinem…

Narod Srbistana ovo zeli sada...samo daljinzki, ketridz slot spasava....

1713962531353.png

Last edited:
Back
Top Bottom