• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Gran Turismo 7

@DieH@rd đe ti je Xbox? Vidim nisi ni probao FH5 koju igraju milioni trenutno. Kakav si to savremen gejmer bez svih konzola? [emoji1]

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

@DieH@rd đe ti je Xbox? Vidim nisi ni probao FH5 koju igraju milioni trenutno. Kakav si to savremen gejmer bez svih konzola? [emoji1]

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Arkadne voznje za casual igranje me retko uhvate. Zadnja je bila DriveClub, ponajvise zbog odlicne mini-challenge-based kampanje gde sam uzeo sva zlata.

daytona-nascar-png.1099786

Svaki deo je bio simulacioni [sa opcijama da se pokljuce razna pomagala], ovde ti mozda vise smeta jer ga promovisu sa cistim trkanjem.

Za casual igrace ce biti najbolji novi [stari] campaign mod za kupovinom novih auta i polovnjaka, popravke i ojacanja. :)

Ako se kod nas pojavi GT DD PRO po normalnim cenama, bacicu ja moj G29 na prodaju. [a imam i G27 koji mi skuplja prasinu, sa sve GIMX adapterom za G29 emulaciju :D]

Baš su skočile cene volana, iz nekog razloga. Ja se sećam da se G29 pre nekih godinu-dve mogao naći za 225-240€, sad jedva da išta ispod 300€ ima :/

edit: već debunked :ROFLMAO:

Vide se delovi Apricot Hill staze. Meh, ne volim je zbog bland okruženja, mnogo je lepša bila u ranijim GT igrama nego u 6.

Last edited:
Back
Top Bottom