• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Gran Turismo 7

Ne mogu iz prvog jer nebih imao predstavu da je to fucking GT7. Iz te perspektive mi sve voznje deluju isto. Forza Horizon, Need for speed, sta god

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Kazunori Yamauchi: In GT7, the time and weather will be moving in real time.

pr8EVIk.gif

Last edited:

Kazunori Yamauchi: In GT7, the time and weather will be moving in real time.

pr8EVIk.gif
Realtime time & weather, uz prisustvo 1x-100x ubrzanja. :D

RT je samo u replay-ovima i Scapes. Jos ne zele da pricaju o PSVR.

Pitam se samo zašto i dalje ograničavaju broj automobila na stazi. Opet 16, i verovatno 20 online.

Na hakovanoj base PS4 konzoli su ljudi stavili 38 automobila na stazu sa sve kišom i radi ok.

Loš trol s obzirom da GT Sport igra više ljudi nego sve ostale simulacije zajedno :D

S obzirom da je najavljen datum igre, počeo sam malo da testiram oko ovog exp grinda u Sportu da bih mogao da uzmem platinum pre nego što ugase servere. Našao sam fool-proof afk metod sa gumicom, a da me ne izjebe za nagradu na kraju trke. Ali tim tempom, morao bih da ostavim konzolu nekih mesec i po dana svako veče da radi endurance trku od 12 sati...
Drugi metod sam pomenuo, Le Mans historical trka od dva kruga koja traje 7-8 minuta. Četiri takve trke daju ekvivalentnu nagradu kao afk metod. Daleko efikasnije, ali i dosadnije 😅

Gran Turismo will be welcoming Brembo - the leading designer and manufacturer of braking systems - as the Official Technical Partner in Braking Systems for Gran Turismo™ 7.

Ovo nije loše, malo da poprave ponašanje kočnica kada automobili imaju isključen ABS jer se trenutno previše lako lockuju.

Spekuliše se da li je opet neka staza prikazana, ali mi ovo nije tako sigurno kao prethodno

Mooooožda je Apricot Hill

Dunno. Nisam ih gledao.

Odavno sam od kolege stolara narucio jaci sto koji ne moze lako da se pomera. Za sada nisam imao probleme sa njim i volanima, mada mozda ga DD Pro uspe iscimati.

Back
Top Bottom