• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Gran Turismo 7

ccc pocese sa rekonstrukcijom gt1 introa, sve se milsim sad ce da krene i moon over the castle...i nista, krene neka generic bs muzika.

Dinamicka promena vremenskih uslova!

1631226442601-jpeg.1079137

1631226487039-jpeg.1079139

1631226511134-jpeg.1079140

Dinamicni time of day!

3aOwWXr.jpg

UdnHHGR.jpg

hhGbblx.jpg

I dalje mi je način kako je napisano sumnjiv, nisam siguran da ćemo dobiti dinamički time of day. Pre će biti kao u Sportu, pet-šest fiksnih doba dana. Možda PS5 verzija dobije nešto u budućnosti, ali PS4 to ne može da istera sa trenutnom grafikom.

Samo da ne bude previše kiše u trkama u karijeri, u novijim vožnjama baš znaju da preteraju sa kišom :)

Ali ako Endurance trke budu sa promenljivim vremenskim uslovima, to će već biti odlično.

Zanima me koju kameru koristite za igranje GT igara? Ja trecu jer volim da uzivam u modelu vozila, plus mi igra nekako lepse izgleda i preglednije mi je.

Skoro uvek iz trećeg lica. Ponekad prebacim na kokpit, al se uvek vratim.
Project Cars 2 sam dugo igrao sa kokpit kamerom, ali nije to to igrati sa kokpit kamerom i kontrolerom jebeš ga.

Trece lice ili kokpit kako mi kad dodje. Bas sam malo iztrazivao u GTS-u i postavljam slicna vremena u oba pogleda.

Bumper ili roof cam kada treba da postavim dobro vreme ili se trkam, zavisi od auta. Kokpit i isključen UI ako vozim casual.

Treće lice nikada, nemam osećaj brzine ni preciznost u krivinama.

Ja samo iz prvog lica.

Mislim to je maltene cheat po meni jer u stvarnosti nikada ne bi mogao tako čisto da vidiš ispred sebe.

Back
Top Bottom